Mit csináltok hogy jobb kedvetek legyen?
Figyelt kérdés
Pocsékul érzem magam, csinálni akarok valami újat, vagy bármit amitől jó kedvem lesz. Valami ötlet? Nektek mi segít?2013. nov. 13. 16:02
1/3 anonim válasza:
Én keresem a dolgok értelmét. Gondolkozom, és a következtetéseimre adott érzelmi reakciókat figyelem magamon, és ha valami negatív érzelmi struktúrát vált ki tovább megyek, amíg megnyugtató választ nem találok.
2/3 anonim válasza:
#1 – Én is ezt szoktam.
Általánosabb dolgok viszont: sport , zenélés ( a zenehallgatás is jó, de az passzívabb, a zenélés aktívabb ) , sétálás a természetben, filmezés, olvasás, fürdőzés, egyszerű relaxálás ( természetesen egy kiszellőztetett, kellemes szobában, zavartalanul, zajmentesen, higgadtan, semmire nem összpontosítva ) , új téma iránti érdeklődés/ új tudás elsajátítása, stb.
3/3 anonim válasza:
Sport!Motorozás! :)
Ha otthonülős vagy akkor nezzsorozatokat(googlizod) és az Így jártam anyátokkal című sorozatot kezd el nézni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!