Mit tennél a világvége előtt egy héttel?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy jön a világvége egy hét múlva. Nincs semmilyen menekülési lehetőség semmilyen Bruce Willis. Mi lenne az a pár dolog amit tennél az előtt?2009. nov. 17. 16:40
11/34 anonim válasza:
Az attól függ mivel jön.Mármint a világvége .
Kimennék elé a reptérre :-)
Amugy nézném ahogy rohangál mindenki fejvesztve :-)
Komolyan : A családommal töltenám az időt főleg a lányommal.
12/34 anonim válasza:
Egész álló nap szeretkeznék a barátommal ott, ahol éppen jól esik (tereken, parkban, stb.), elkölteném sz összes pénzem finomságokra, tobzódnék, amíg csak van miből:)))
13/34 anonim válasza:
családommal és a párommal tölteném az időt.....
14/34 A kérdező kommentje:
Elég jókat írtok szóval most már én is leírom.
Én a családommal maradnék illetve elkölteném az összes pénzemet bulira és egyébre. Ha a híradóban mondanák be, akkor is költekeznék, de nem annyit mert nem tudnám elhinni.
2009. nov. 18. 18:22
15/34 anonim válasza:
Én minden időmet a barátaimmal tölteném és a családdalXD
16/34 anonim válasza:
Elmondanám egy bizonyos szmélynk hogy szretem :D
18/34 anonim válasza:
Hát, elösször is elköszönnék a család tagjaimtól meg a barátoktól megölnék pár embert, megvenném az utlosó doboz cigimet, és korizás közben halnék meg:)
19/34 A kérdező kommentje:
Az öldöklés remélem nem komoly. Nem lennék akkor melleted. külömben jó, hogy van olyan hobbid amit ennyire szeretsz. :)
2009. nov. 24. 20:58
20/34 anonim válasza:
az attol függ milyen világvége lenne... Supernova: kifeküdnék a rétre a haverokal meg a családdab és gyönyörködnék a látványban amig lehet...Özönvíz: beszerezném az összes oxigénpalackot amit csak lehet...nem adnám fel:D ha csak egy sima földönkivüli invázió akkor lespanolnék velük:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!