Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tennél a világvége előtt...

Mit tennél a világvége előtt egy héttel?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy jön a világvége egy hét múlva. Nincs semmilyen menekülési lehetőség semmilyen Bruce Willis. Mi lenne az a pár dolog amit tennél az előtt?
2009. nov. 17. 16:40
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%
Hát, azt hiszem mégis felhívnám Bruce Willist. Így nem érhet véget az életem!
2009. nov. 17. 16:42
 2/34 anonim ***** válasza:
8%

örülnék hogy nem kell tovább élnem ebben a szar világban

berugnék

2009. nov. 17. 16:51
 3/34 anonim ***** válasza:
100%
Akik csesztettek általánosba azok meglakolnának:D
2009. nov. 17. 16:52
 4/34 anonim ***** válasza:
81%

Kiprobàlnàm,ilyen bankot rabolni,simàn félelem nélkül ellopnék pàr ruhàt a boltokbol,Az egész havi pénzemet ràkölteném a legfinomm kajàimra,amit amugy nem engedhetnék meg...

Elmondanàm a kislànyomnak hogy nagyon szeretem!!!!Elvinném Disney Landba...

És ha még beleférne akkor elmennék mozizni...

2009. nov. 17. 17:11
 5/34 anonim ***** válasza:
78%
Minden szembe jövő jó nőt megd*gnék, gumi nélkül, közben jól leinnám magamat, kipróbálnám az összes kábszert(még soha nem drogoztam), telezabálnám magamat a legjobb éttermekben, ha más nem, csak én tudom, hogy világvége lesz, akkor felvenném a legnagyobb hitelt, amit csak tudok, és mind elszórnám.
2009. nov. 17. 17:24
 6/34 anonim ***** válasza:
88%
röhögnék azon h ti ezt mind megcsináljátok és egy hét múlva bejelentik h kamu XD
2009. nov. 17. 17:35
 7/34 anonim ***** válasza:
100%
bankot rabolnék
2009. nov. 17. 20:52
 8/34 A kérdező kommentje:

Jó, humoros és elég valószínű, hogy az emberek 90% ezt is tenné, de azt furcsálom, hogy senki sem ment haza elköszönni a családtól.

Egyébként az utolsó válasz jó példa, hogy mi van akkor ha azt mondják a híradóban, hogy itt a világvége? Igaz vagy nem? Elhiszed vagy sem? (esetleg hozzá teheted)

( továbbra is szívesen várom a kommenteket :)

2009. nov. 17. 20:57
 9/34 anonim válasza:
83%
Azt amit ma is nehéz volt! Semmit!
2009. nov. 17. 21:28
 10/34 anonim ***** válasza:
100%

persze h elmennék bankot rabolni:D

már több éve megfogadtam h úgy nem halhatok meg,hogy nem raboltam bankot:D

csináltatnék hamis személyit és útlevelet(még csak 15 vagyok) és elmennék Vegasba, elszórnám a pénz szerencsejátékon és pókeren,vásárolnék, a legdrágább ruhákat venném meg, minden nap beb*sznék, és utolsó előtti napon elindulnék 1 hajóútra a csendes óceánon:)

hát ez sok volt:D:D ja és buli buli hátán:P

15/L

2009. nov. 17. 21:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!