Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Valóban "sz_rt sem ér az...

Valóban "sz_rt sem ér az élet"!? Normális nők csak papíron léteznek. , meg a mesében

Figyelt kérdés
Mindig is feltaláló, vagy űrkutató, csillagász, stb. szerettem volna lenni, valahogy kitalálni, hogy lehet maradandót alkotni, hagyni valamit az utókor számára, de ehelyett itt b_sz_kodok a magukat normálisnak gondoló nőkkel, akikkel valahogy "sehogy sem tudok zöld ágra vergődni", még ha fejre állok akkor se. Az egészhez hozzátartozik az az igazság, hogy társ nélkül egy senki vagyok, úgy érzem legalábbis. Itt irkálom ki a hülyébbnél hülyébb kérdéseket tucatszámra, aminek látszólag semmi értelme sincs. Ez "a 22-es csapdája..."

2013. nov. 11. 23:48
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
88%
kérdező emleget agymosott élőényeket, ha egy " nem agymosottnak " sza-rt sem ér az élet, akkor inkább agymosott leszek én is haver :D
2013. nov. 12. 00:52
 22/27 anonim ***** válasza:

"Miért ne tanultam volna? Csak nem azt, amit eredetileg terveztem."

Látod itt a hiba. Te tanultál, én meg tanulok ... és életem végéig tanulni fogok. Nem azért hogy jól éljek, hanem azért, mert minden érdekel. Ez mellé csak járulékos haszon, hogy a tudásomat pénzzé tehetem.

Amúgy pontozz le nyugodtan! Csak magadat gáncsolod ki, ha azt hiszed, hogy az ellenséged vagyok.

2013. nov. 12. 01:39
 23/27 anonim válasza:
De mi bajod a nőkkel? :)
2013. nov. 14. 14:03
 24/27 anonim válasza:

Azt látom, hogy mindenkivel - aki egy jó szót is szólt magához, - csak vitatkozik. A férfiak állandóan küzdenek, "harcolnak" (jang) ilyen a lényegük. A nők próbálnak alkalmazkodni (jin) (ezért élnek többnyire tovább). Mivel a nők elfogadóbbak, a többségük nem lelkesedik a rasszista férfiakért. Remélem, tudtam segíteni!

Ui.: Ja, majd' elfelejtettem: az élet magányosan elég nyomasztó. Amúgy a nők pontosan ugyanazt mondják a férfiakról, hogy "normálisak" csak papíron...és a mesében. :)

2013. nov. 24. 00:30
 25/27 A kérdező kommentje:
Általánosságban szerintem nem igaz és hiba kijelenteni, hogy a nők elfogadóbba, mert én pont az ellenkezőjét tapasztalom. Az átlagos férfiak kompromisszumekéssége sokkal fejlettebb, márpedig ha átlagos középkorú nőkről beszélünk, akkor így van.
2013. nov. 24. 19:11
 26/27 anonim válasza:

Az előző vagyok, de többször már nem írok Önnek.

A válaszolókkal - akik méltatták arra, hogy az Ön által hülyének minősített kérdésére válaszoljanak - arrogáns volt (velem szimplán ellenkezett, de most - nyilván - én is megkapom a magamét...:)).

Virágnyelven írtam a válaszom, de nem értett meg. Megfogalmazom másképpen.

Egyik válaszából kiderült, hogy gyűlöli az emberek egy bizonyos csoportját: rasszista.

A nők többsége nem tolerálja az arrogáns és rasszista férfiakat. Inkább elfogadnak maguk mellé egy olyan embert, aki azok közül való, akiket maga gyűlöl, mint egy gyűlölködőt.

(És akkor még nem beszéltünk azokról a csélcsap, hedonista, mindent elváró, de semmit nem nyújtó (értsd: szeretetet, tisztességet, elköteleződést) férfiakról, akik miatt sok nő inkább a magányt választja...)

2013. nov. 25. 22:36
 27/27 A kérdező kommentje:

Szép egy új világ...

A fattyuk azok könnyen szaporodnak...

Meg is lesz az eredménye az egyszer biztos

2013. nov. 26. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!