Valóban "sz_rt sem ér az élet"!? Normális nők csak
papíron léteznek. , meg a mesében
Figyelt kérdés
Mindig is feltaláló, vagy űrkutató, csillagász, stb. szerettem volna lenni, valahogy kitalálni, hogy lehet maradandót alkotni, hagyni valamit az utókor számára, de ehelyett itt b_sz_kodok a magukat normálisnak gondoló nőkkel, akikkel valahogy "sehogy sem tudok zöld ágra vergődni", még ha fejre állok akkor se. Az egészhez hozzátartozik az az igazság, hogy társ nélkül egy senki vagyok, úgy érzem legalábbis. Itt irkálom ki a hülyébbnél hülyébb kérdéseket tucatszámra, aminek látszólag semmi értelme sincs. Ez "a 22-es csapdája..."
Annyira nem vagyok pesszimista, mint gondolnád, de inkább valóban ahhoz vagyok közelebb.
Nekem nem kell magyarázni ezt. Viszonylag jó emberismerő vagyok.
2013. nov. 12. 00:12
13/27 anonim válasza:
még a legapróbb, leg szeretet teljesebb és ( úgy érzed - gondolod ), hogy a leg önfeláldozóbb tettekben, emberi kapcsolatokban is ott van az ÉN
2013. nov. 12. 00:13
14/27 A kérdező kommentje:
Korábban a szocializmustól, most meg van egy faj, akiknek a nevét nem lehet kiírni sehova se...
2013. nov. 12. 00:14
15/27 anonim válasza:
:D Érdekes, engem nem akadályozott sem a szocializmus sem egy "faj" a tanulásban és munkában. Csajozásban sem. Lelki beteg hulladék vagy.
2013. nov. 12. 00:25
16/27 A kérdező kommentje:
Mondta ezt egy kellően agymosott... élőlény, de nem ember!
2013. nov. 12. 00:27
17/27 anonim válasza:
:D Mondod ezt te. Miért nem tanultál? Bökd ki!
2013. nov. 12. 00:31
18/27 anonim válasza:
A fájdalmat mindig az értetlenség szüli. Értelmetlenek az elvárásaid bármik is legyenek azok és hibásan építetted fel az önképedet. Csak azért vagy boldogtalan, mert feltételt szabsz a boldogságodnak. Anyagi hátrányokkal/kifogásokkal meg nem ér dobálózni, mert egyrészt Európa komfortzóna a világ többi részéhez képest, másrészt bármit meg tudsz tanulni, ha nem vagy lusta. Nekem pl. nincs róla papírom, mégis szoftverfejlesztőként dolgozom, a főprogramozónk állatorvos, a tesztelőnknek szintén nincs papírja, mégis remek szakemberek jó fizetéssel.
26F
2013. nov. 12. 00:44
19/27 A kérdező kommentje:
Miért ne tanultam volna? Csak nem azt, amit eredetileg terveztem.
Red hand for you :)
2013. nov. 12. 00:44
20/27 anonim válasza:
Mindegy hogyan pontozol __fej, ettől nem leszel sikeresebb az életben. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!