Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Valaki tud valahogy segíteni?

Valaki tud valahogy segíteni?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy iszonyatosan ragaszkodom egy személyhez. Távol él tőlem, az ország másik felében. Minden nap beszélünk neten, többnyire. Ha ez elmarad, iszonyatosan lehangolt leszek és minden életkedvem elmegy. Akkor is ez van, ha beszélgetésünk egy óránál kevesebb, vagy nagyon szaggatott (alig írunk egymásnak ilyen-olyan okokból). Mikor mással tölti az idejét, mással találkozik még szörnyűbb a lelki állapotom.

Nem szeretnék ennyire (szinte már betegesen) ragaszkodni. Mit tehetnék..?

2013. nov. 9. 21:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Túl érzelmes vagy. Illúzióban élsz, tehát el hitetted magaddal hogy ő a mindened. Fogadd el hogy jelenleg több élete van mint neked (pedig neked is lehetne csak lusta vagy) szóval kezdj el élni! Ismerkedj emberekkel. Várod hogy boldoggá tegyen, ez nem fog megtörténni. Ezt mihamarabb szüntetsd meg. Enyhén papucs vagy. Igen ez most hideg zuhany a számodra. A legjobb ha el kezded megismerni önmagad és a világot. Nekem ez jelentette a mentőövet. Egész érdekes kis játék :) Minden kérdésre önmagadban találod meg a választ. Én csak segítettem ebben.
2013. nov. 10. 13:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Boldoggá tesz, mikor beszélünk vagy ha tudunk találkozni. Nem vesz amúgy semmibe, én is számítok neki csak... ő nem ennyire ilyen mint én.
2013. nov. 10. 20:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Te már most birtokolni akarod ezt az illetőt.

Hogyan lehetnél boldog valakivel,ha még egyedül sem vagy az?

2013. nov. 10. 23:02
 4/5 anonim válasza:

Az a helyzet, hogy egy kicsit kevés információt adtál meg ahhoz, hogy erre a kérdésre ezen az oldalon korrekt választ kaphass. Többet kéne tudnunk rólad, arról a bizonyos személyről, milyen típusú kapcsolatot ápolsz vele, hogyan ismertétek meg egymást, vannak-e közös terveitek, stb.

Így a válaszolók többsége csak tippelni tud, hogy milyen típusú lehet a problémád és hogy mi lenne rá a megfelelő megoldás.Szóval szerintem ha tényleg ennyire ragaszkodsz az illetőhöz, és ő is hozzád, akkor nem érdemes az előbbi két válaszra hallgatnod, mert az ilyen szintű emberi kapcsolatok nagyon értékesek manapság. A féltékenység/erős ragaszkodás pedig szerintem valószínűleg csak átmeneti, majd kinövöd.:)

2013. nov. 11. 12:11
 5/5 A kérdező kommentje:
Nos, ez a személy a barátnőm. Nagyon szeretem őt. Igencsak ragaszkodunk egymáshoz, de úgy tűnik én ezt kicsit túlzásba viszem. Neten keresztül ismerkedtünk meg pár éve és azóta rendszeresen találkozunk rövidebb-hosszabb időre. Jövőre valószínűleg együtt tudunk majd élni, ha sikerül összehozni. Ha nem, akkor valamikor később mindenképpen szeretnénk elérni, hogy egy fedél alatt lehessünk hosszútávon. :) ( Nem tudom még mit is mondhatnék, nem vagyok túl kommunikatív személy..)
2013. nov. 11. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!