Mások is vannak így? 13 és fél éves vagyok, de 11 nek nézek ki, és ha gyerekként kezelnek kiakadok, de valahogy nemtudom miért belül jól is esik ha aztmondják h aranyos, vagy cuki vok pl :$
pl a nők, vagy csajok.
13f
13 minden tekintetben gyerek épp hogy tinédzser...
Maradj még gyerek ez áll jól ebben a korban! Éld ki legyenek szép emlékeid ráérsz még a nagyok dolgával foglalkozni úgy 17-18 éves korban.
Amúgy én szeretem ha ebben a korban a gyerek gyerek marad. Idegesít hogy a mai 12-15 évesek játsszák a nagyfiú/nagylány szerepét.
Van hogy egy 13-14 éves lány idősebbnek néz ki a sok sminktől meg nagyoknak való göncöktől mint én majdnem 19 évesen -.-' pedig nincs kislányos kinézetem...
nagyon elcs*szett egy mai világ ha tényleg így van.
Meg sem akarom élni hogy felnőnek és "felelősséget" vállnak. Milyen szexközpontú egy világ hogy már a gyerekekben sincs ártatlanság.
Az internet, a tévé, a média a hibás, mert már hamar juttok hozzá olyan információkhoz, amihez nem kéne... Hol van már az amikor mi ekkor még fogócskáztunk, bújócskáztunk, fára másztunk? stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!