Ti megsimizitek az aranyos plüss állatokat az áruházakban?
Én néha megszoktam, ha arra járok és ki van rakva pl. egy cuki tigris, vagy maci. Párom olyankor forgatja a szemét.:-)
Valamelyik nap viszont, ahogy vásároltam a tesco-ban. Ki voltak rakva az akciós kosárba, óriási, aranyos plüss kutyák. Messziről láttam, h egy 30'-as pasi, ahogy elsétált mellettük, megsimizte kettőnek a buksiját. Olyan jót mosolyogtam rajta, h nem csak én vagyok ilyen "hülye".
Más is van így ezzel?
"Nem, abból már kinőttem."
Imádon ezt a dumát. Tudod, hogy ezt olyan nagykorú emberek szokták írni, akik komplexusosak? Betegesen felnőttnek akarsz látszani és egy olyan képet alkotni magadról mások előtt, hogy egy hasznos, értékes ember vagy, aki elért valamit és komolyan kell venni. Mindemellett persze egy sokad rangú, alulfizetett állásod van és semmit nem értél el. Erre használják az angolok a "noob" kifejezést, amit Mi magyarok is kezdünk átvenni. Sok ilyet ismerek. Megoldás erre a pszichiáter. Ajánlom neked.
Kérdésre válaszolva nem, nem szoktam megsimizni őket, de nem tartom butának az olyan embereket, akik igen. Teljesen normális dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!