Miért teszi ezt?

Figyelt kérdés

Haverom nagyon sokszor szorong és néha szélsőségesen reagálja le a dolgokat... "szélsőséges érzelmei vannak". Szóval szóbeli angol vizsga gyakorlaton is ő volt az egyetlen, aki "kiakadt" - könnyes szemmel kereste mások tekintetét megerősítésképp.

Utána lefeküdt a padra, magára rakta az aznapi metró újságot, mint egy hajléktalan és előadott egy szép kis kínröhögést. Aztán felült, és rögtön keresett valamit, amibe beleköthetett...

Kisebbségi komplexusa lenne? Azt mondja, csak a hülyék járnak pszichológushoz, viszont szerintem simán ráférne... nagyon félhet, hogy megtudja magáról az IGAZSÁGOT és a végén összetörne a kis lelke.

Viszonylag jóban voltunk, de ha elkezdtem tanulni, jobb jegyeket szerezni magamnak, akkor megpróbált "érzelmileg zsarolni" és nem szólt hozzám. :DDDDDDDd Mint egy sértődős kislány.

Mindent letagad, besöpör a szőnyeg alá, az utolsó szalmaszálba is képes belekapaszkodni, hiába van mindenkinek a szeme előtt a valóság TISZTÁN. Lelkileg nyomorék.

Mivan, ettől érzi magát nagynak? Ettől érzi, hogy meg tud állni az életben, vagy mi a fene? :DDDDDDD Szegény gyerek egy villamosra nem tud egyedül felszállni, ha sokan vannak rajta, nemhogy még pszichopata lenne, vagy valami... 19/f mellesleg. Szóval felnőtt... és "férfi".

2012. okt. 2. 00:45
 1/5 A kérdező kommentje:

Önbizalma is nuku.

Fáj neki, ha valaki jobb valamiben, mint ő.

Szegényke.

De tudom, hol lakik.

Haha.

2012. okt. 2. 00:48
 2/5 anonim ***** válasza:
mit szív?
2012. okt. 2. 02:22
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát, főképp mások farkát, mert kislány lelke van. Leginkább a kutyáiét... azok nélkül halott ember lenne. Beleőrülne szegényke a magányba.
2012. okt. 2. 13:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Már többször is kiírtad ezt a kérdést máshogy fogalmazva, vagy ilyen sok hasonló problémájú ember van?

Amúgy még mindig a pszihológust ajánlom. Lehet, hogy "csak hülyék járnak oda" de sokaknak csak arra van szügségük, hogy meghallgassák őket. Hogy miért teszi, azt csak szakember, vagy ő maga tudja megmondani.

2012. okt. 2. 16:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem, hogy mi a kérdés. Neki semmi gondja nincs, inkább téged zavar. Szerintem csak féltékeny vagy rá. Nem azért, mert neki jobb, hanem azért mert ilyen kis gyökér (szerinted) és mégis boldog tud lenni :D

Szoval én aztmondom neked kéne elnézned a pszichológushoz, de komolyan :)

2012. okt. 2. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!