Miért történik ez éjszakánként?
Figyelt kérdés
Éjszaka gyakran előfordul velem, hogy azt álmodom, a barátommal beszélgetek, de egy idő után már nem válaszol a kérdéseimre. Aztán félálomba kerülök, és keresem magam mellett, követelem a válaszokat, és nem értem, miért haragudott meg, hogy nem akar válaszolni a kérdéseimre. Még meg is fordulok, ki akarom tapintani a testét, de csak lassan esik le, hogy egyedül vagyok a szobában. Miután ilyen történik, általában nem is tudok már visszaaludni. Tudna erre valaki épkézláb magyarázatot, illetve gyógyírt mondani?2009. nov. 16. 04:51
1/2 anonim válasza:
Tippem van csak, hátha segít:
azt gondolom, hogy van benned egy csomó kérdés a párkapcsolatodat illetően, amit soha nem tettél fel a barátodnak, így nem is tudhatod rá a választ, pedig nagyon érdekelne. Próbálod álmodban megoldani, de mivel nincsen elég információd, így álmodban is válasz nélkül maradnak a kérdéseid. Szerintem gyűjtsd össze a gondolataid és szép apránként tisztázd a barátoddal, hogy ő mit gondol azokról a dolgokról, amik téged foglalkoztatnak. Arra vigyázz, hogy ébredés után van egy alaphangulatod az álmaidtól, jelen esetben az, hogy a barátod nem hajlandó a kérdéseidre válaszolni. De ez a valóságban nincs így, csak álmodtad, tehát ne támadj rá.
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a használható tippet!
2009. nov. 18. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!