Éjszakánként kiver a víz, kétszer kell átöltöznöm, mert csurom víz lesz a hálóingem, és az egész ágyam. Veletek is történik ilyen? Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
6 napja adtam életet a kisfiamnak, császármetszés volt. Gondom csak a tejelválasztással van/volt. Állandóan be vannak durranva a cicik és folyamatosan fejnem kell, különben belázasodok. De csinálom, és lázam nincsen. Már nem is forrók a cicijeim, mint az elején. Szóval, nem értem miért vagy mitől ver ki a víz minden éjjel, immár 3 napja?2009. márc. 15. 09:49
1/6 anonim válasza:
3 hónapos volt tegnap a kisfiam, de még mindig ez van, főleg szoptatás alatt ver a víz.
Ez a vértöbblet miatt, meg a tejtermelődés miatt van, így már le is adtam 17 kilót a 20 ból. Mivel a tejtermelés sok energiát éget el. igyál sokat!!!
A cicikre vegyél garmastan kenőcsöt nekem nagyon sokat segített!
2/6 anonim válasza:
Szia! Nekem 18 napos a babám, s én is éjjelente nagyon izzadok, még a lepedő is , sőt van hogy a matrac is nedves alattam. Már azon gondolkodom, hogy amit a babának vettem gumis lepedőt, azt magam alá teszem. Remélem hamar elmúlik.
3/6 anonim válasza:
Én is így voltam a szülés után kb a 6-7 hónapig+ a 9 hónapig olyan büdös volt a hónaljam,hogy már pasi izz.gátlót akartam használni,de aztán szerencsére elmúlt.
4/6 anonim válasza:
Szülés utáni napokban én is sokat izzadtam éjjelente, én azt gondoltam, hogy a terhesség alatt feljött víz távozik ilyen formában.
5/6 A kérdező kommentje:
Szerintetek mitől van?
2009. márc. 16. 09:39
6/6 anonim válasza:
Hormonváltozás,légy kitartó pár hét-hónap és elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!