Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek? Hogyan legyek...

Mit tegyek? Hogyan legyek énis ilyen? Hogy illeszkedjek be?

Figyelt kérdés

szeretnék már egy olyan társaságba beilleszkedni, akkik havi 1-2x legalább eljárnak bulizni..

de nem megy.. nem hívnak, sőt, nem is akarják hogy menjek, mert még csak 15 vagyok és huh nem engednek be, de 5ből csak 1 van, aki megvan 16.. csak a többiek szereznek személyit v diákot amivel beengedik..

de én ezt szeretném.. szeretnék ilyen lenni, ilyen társaságba járni, ilyen haverokat..

stílusom megvan.. csak egyenlőre ruháim nincsenek.. majd pár hónapon belül..

de 1-2 cuccom van, amibe partyzni el tudnék menni.. csak táncolni nem tudok.. de azzal úgy vagyok, hogy majd nézem a többieket mit csinálnak és utánzom..

eddig 1x akartam menni, de akkor nem engedtek be, 2.ra már gyakorlatilag leráztak, hogy ne menjek...

pedig régi haverok.. tök jóba vagyunk, de ők se akarják maguka szarul érezni, hogy csak miattam nem tudnak bemenni..

ugye most vok 9-es.. és akiknek ilyen a stílusuk, azok az évfolyamon lányok, és őket nem érdeklem, sőt.. lehet hogy aranyosnak, kedvesnek stb-nek tartanak, de amíg nem tudják hogy olyan vagyok, amilyen most szeretnék, nem fognak velem különösebben összehaverkodni...

2009. nov. 15. 17:58
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
Kenj másfél kiló zselét a hajadra, szerezz egy rózsaszín inget, egy szűk farmert, és egy szőröskapucnis pufidzsekit, és kész is van a diszkópatkány.
2009. nov. 15. 18:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem, hogy ha leakarnak rázni, meg ilyenek, akkor miért nem hagyod őket a p*csába? Még pár hónap és meglesznek a ruháid.. milyen stílus? nem értelek. miért akarsz olyan lenni mint ők? azt hiszed azzal menőbb leszel? meg a ruháiddal? hát megvan a véleményem! 15/L
2009. nov. 15. 18:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem kell hajtanod ezt a haverkodást. Ha sokszor megkérdezed meg lihegsz a nyomukban akor azért nem fognak hivni. Mellesleg meg lehet hogy látják hogy csak be akarsz illeszkedni egyfajta stílusba(nem tudom milyen a stílusod, de egyre megy hogy dnb,diszkós,rocker,punk,),pozernek látnak és ezért kerülnek el. Mellesleg meg látom nem sokszor próbálkoztál még. Lehet hogy nem azokkal kéne haverkodnod akik a "stílusod". Én mentem szórakozni már olyan emberekkel akik nem a "stílusomba tartoznak" de nagyon szeretem őket, és mivel a barátaim,nagyon jól éreztem magam velük.
2009. nov. 15. 18:39
 4/6 A kérdező kommentje:

régóta ismerjük egymást, eddig is jóba voltunk..

de most szombaton mentek.. és igazából 1 ember mondta, hogy jobb lenne, ha nem mennék, de azt se nekem.. a többieket vagy nem zavarta hogy mennék, vagy azt mondták, hogy egy próbát megér, de nem biztos h beengednek..

diszkós, pózer stb. stílus...

úgy értettem, hogy meg lesznek a cuccaim, hogy most gyakorlatilag egy ruhám sincs, mert nem rég jöttem rá, hogy hol vannak jó boltok, ezért mostantól csak ott fogok vásárolni..

2009. nov. 15. 19:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát nem akarok beleszólni de pózer???!!:S:SSS Tudod te egyáltalán hogy mit akarsz? akkor legyél ratyi..
2009. nov. 16. 11:34
 6/6 A kérdező kommentje:

nem vok pózer.. de hírtelen az jutott eszembe..

diszkós .. főleg.. bershka, zara, retro, springfield stb cuccokat szeretem és még nem vagyok, de szeretnék partyface lenni :D

2009. nov. 17. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!