Ez egy jel? Véleményeket várok!
Két éve vagyok a párommal, és sajnos az utóbbi időben szinte állandósult a heti minimum egy veszekedés. Régebben ezek csak max egy fél óráig tartottak ,de mostmár napokig csak a vita van [legtöbbször azon, hogy ő nem látja be, hogy nekem valami rosszul esik. felfogja, de attól még a saját igazát hajtogatja tovább is - a bocsánatkérés eszébe se jutna...]. Az utóbbi két ilyen "rohamnál" már majdnem szakítás lett belőle.
Ez az egész talán egy jel, hogy nem illünk össze?
A Sors akarja így?
Igen, hiszek a Sorsban, és lehetőleg hozzám hasonló emberek véleményét várom, a lehülyézésekre nem vagyok kíváncsi. Nem lesz lepontozva senki, csak kérlek titeket, kulturáltan írjátok le a véleményeteket!
Köszönöm! :)
Mindanniyszor megpróbáljuk megbeszélni, ez az első dolog. De sajnos ő egy idő után felidegesedik, és abszolút nem hajlandó belegondolni, hogy nekem milyen érzés lehet. :(
Felfogja, hogy na most ez meg ez rosszul esett nekem, de nem igazán hatja meg, "mert hát ő csak..."... Én megelégednék egy egyszerű bocsánatkéréssel, de ő meg nem akarja belátni, hogy ő miben hibás. Szerinte ő soha semmiben nem bűnös...
Én is ki szoktam akadni hülyeségeken, ha olyan a hangulatom, de utána észre is veszem magam, és képes vagyok tőle bocsánatot kérni...
Annyira rossz így :(
De szakítani nem szeretnék, mert szeretem :(
De kezdek belefáradni, hogy mindig csak egy hétig van béke (bár most legutóbb vagy két hétig is kibírtuk...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!