Önbizalomhiányos szülőknek önbizalomhiányos gyereke?
Figyelt kérdés
Szóval a szüleim nagyon durván önbizalomhiányos, a faterom a legjobban és mivel én fiú gyermek vagyok, nem kell hangsúlyoznom, hogy ez milyen sokat számít. Most 22 éves vagyok, kb olyan 19 éves koromig nagyon durván önbizalomhiányos voltam, most úgy érzem, hogy jó úton haladok, de még mindig nagyon messze vagyok a céltól. Ilyenkor mit lehet tenni, hogyha a szülői minták egyszerűen nem megfelelőek?2013. nov. 2. 13:20
1/7 A kérdező kommentje:
Még azt hozzá kell tenni, hogy bekerültem egy olyan körbe, ahol ezek a keménykedős, bandázós emberek vannak. Innen vettem a mintákat, mert ezek az emberek nagy (már túlzott) önbizalommal rendelkeznek, minden csajra simán rámennek és jó csajaik is vannak stb. Tudom, hogy nem jó dolog velük mozogni, de úgy érzem, hogy csak ilyesmi közegben tudok mintákat meríteni...
2013. nov. 2. 16:42
2/7 anonim válasza:
Ha befogadtak akkor maradj velük. Kivéve persze, ha nem ilyen bankrabló banda, mert akkor jobb elkerülni őket.
3/7 A kérdező kommentje:
Hát éppenséggel nem az az ártatlan társaság. Lehúzások, verekedések, dílerkedés, drogok stb. De itt nem az a lényeg, hogy befogadtak, mert vannak "rendes" haverjaim is dögivel, csak úgy érzem, hogy ebben a közegben tudok továbbfejlődni, mégpedig azért, mert ők úgymond pont az ellentétem (persze ezt nem mutatom ki sehol sem), tehát önbizalomtúltengés, kiállnak magukért akármi van, simán befűzik a csajokat stb. Csak ugye nem jó ilyen emberek közé tartozni, ezt én is érzem, de nem tudom, hogy hogyan építhetném fel jobban az önbizalmam.
2013. nov. 2. 18:37
5/7 A kérdező kommentje:
Sportolok amúgy rendszeresen több dolgot is. Valamennyit mintha "segítene", de nem tudom.
2013. nov. 2. 19:21
7/7 anonim válasza:
Figyelj, ha nem keveredsz bajba, nem követsz el bűncselekményeket és ezt tolerálják a "rosszfiúk", akkor nyugodtan barátkozz velük. Arra az egyre kell vigyáznod, hogy nehogy belerángassanak valami olyanba, amit te már nem akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!