Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Help! Erősen önbizalomhiányos...

Help! Erősen önbizalomhiányos vagyok, hogyan küzdjem le ezt?

Figyelt kérdés
sokszor érzem úgy, hogy kinevetnek vagy hogy épp semmibe vesznek, mert nem felelek meg nekik... pl. az osztálytársaim. próbálok közeledni, de az az érzésem, hogy lenéznek..vagy épp kiközösítenek.. gondoltam már arra is, hogy azt gondolják rólam, hogy beképzelt vagyok... néha lehet vannak hülye megnyilvánulásaim, hevesen reagálok a kritizálásokra... szeretném lazán kezelni a dolgokat és kiegyensúlyottságra törekedek... de bármilyen rossz szó, nézés le tud lombozni... :/ mit tehetek? és hogyan? :D

2013. szept. 3. 21:53
 1/3 anonim válasza:

Én is ilyen voltam 14évesen:)

Azóta megváltoztam ez csak szerintem egy ideglenes állapot mert könnyen letudtam győzni

egyenesen megmondtam a szemükben hogy mi az ábra:D azóta a legjobb barátaim ők!:)

2013. szept. 7. 11:14
 2/3 anonim válasza:

Én olyan vagyok hogy nem adok másoknak a véleményére...nem hiszem hogy az egész osztály lenéz téged...biztosan van pár ember akik nem.

Foglalkozz azokkal akik elfogadnak és ne törődj a kritikákkal..ha mondanak is gondolt át őket...ha nem érzed igazságosnak amit mondanak szarni bele :DDD nem kell senkinek se megfelelned, kizárólag önmagadnak, és ha magadat elfogadtad akkor már könnyebb lesz mások felé is megnyílnod.

Én ezen a véleményen vagyok :D

2013. okt. 17. 18:47
 3/3 A kérdező kommentje:
igen, vannak akikkel kijövök :) év eleje óta már teljesen más a helyzet, van két csaj, akiket igen szeretek :))
2013. nov. 24. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!