Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan küzdjem le a bizalmatla...

Misaka Kaori kérdése:

Hogyan küzdjem le a bizalmatlanságomat és hogyan bontsam le a falamat?

Figyelt kérdés

Az a nagy problémám, hogy alapjáraton egy beszédes, barátságos, mosolygós lány vagyok. 1 éve elhagyott a barátom és azóta úgy vettem észre, hogy egy falat építettem magam köré. Ha valaki mélyebb barátságot akar, vagy érdeklődik irántam, akkor felhúzom ezt a falat. Bizalmatlan vagyok az emberekkel, és befelé forduló vagyok alapjáraton is. Tudnátok nekem segíteni? Legyek extrovertált? Mi ilyenkor a megoldás?

22/L

2013. márc. 18. 15:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt csak úgy oldhatod meg, ha újra nekiállsz ismerkedni/barátkozni. :)

Szépen fokozatosan ahogy neked kényelmes.

2013. márc. 18. 16:07
 2/5 dani900 ***** válasza:
Úgy érzed, még nem léptél túl a kapcsolatodon, vagy nagyon megsértett?
2013. márc. 18. 19:24
 3/5 A kérdező kommentje:
Konkrétan eldobott, mint egy elhasznált rongyot. Én úgy érzem túltettem magam rajta, de ha ez a fal itt van, akkor valószínűnek tartom, hogy mégsem.
2013. márc. 18. 19:40
 4/5 dani900 ***** válasza:

Szerintem te többet láttál bele a kapcsolatba, mint ami volt benne, úgymond reménykedtél, de a végén kibújt a szög a zsákból.

Amúgy, ameddig nem bízol újra magadban addig másba sem fogsz.

Továbblépni úgy tudsz, ha úgy tekintesz vissza arra a kapcsolatra, hogy tapasztalatot szereztél, tanulsz az esetből, és használod is a tanultakat.

például arra gondolok, hogy, érezted, hogy nincs minden rendben, de ennek ellenére tovább akartad vinni.

Voltak olyan gondolataid, hogy: oké, most ilyen ( a pasi), de majd megváltozik, és milyen jó lesz!

na ez nem szokott bekövetkezni, tisztelet a kivételnek.

Ahhoz, hogy bízz önmagadban önbizalom kell.

Figyelj az érzéseidre, az apró jelekre, hogy valami nincs rendben, vagy el is nyomhatod magadban, és hazudhatsz önmagadnak, hogy majd jobbá változik.

Tudod, ha tüske van benned valami miatt, és fölé húzod a kabátod, attól még ott lesz az a tüske, és el is mérgesedhet, de akkor már sokkal jobban fog fájni, mintha az elején kihúztad volna.

Szóval, ha bízni szeretnél valakiben, először önmagadban kezdjed.

2013. márc. 18. 20:38
 5/5 A kérdező kommentje:
dani900 igazad van, köszönöm a tanácsod, meg mindenki másnak is. :) Nagyon rendesek vagytok, még egyszer köszönöm. :) Dolgozni fogok az ügyön.
2013. márc. 19. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!