Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért olyan furcsa ez mindenki...

Miért olyan furcsa ez mindenkinek?

Figyelt kérdés

Van egy 18éves bátyám én 17 éves lány vagyok...és nekem ő a legjobb barátom is egyben, mindent megbeszélek vele és ő is mindent elmond nekem, mindkettőnknek rengeteg barátunk van tehát nem azért vagyunk ilyen viszonyban mert nincsenek barátaink. Egy suliba járunk csak ő most érettségizik én pedig jövőre. Mindenki olyan furcsának találja a kapcsolatunkat, olyan különlegesnek...de nem értem miért..testvéreknek nem ilyennek kellene lenniük?:S

Jó néha már túlzás, hogy bulizni is együtt járunk de annyira egyformák vagyunk mint stílusban, mint egyéniségként, azt veszem észre, hogy sokan féltékenyek pl barátnőim is mert elég jól néz ki a tesóm...:D

de más testvér miért ne lehetne ilyen?:S miért nem változtatnak ezen?!

2009. nov. 14. 20:22
 1/6 anonim ***** válasza:

Örülj neki, hogy ilyen jóban vagytok!

Nekem öt tesóm van , és többé-kevésbé mi is ilyen jóban vagyunk. Barátnőim meg mesélik, hogy, így meg úgy megvernék a tesójukat,meg ennyire és annyira nem szeretik.

Egyébként szerintem azért furcsálják sokan,mert kicsit úgy jöhet le másoknak ez az egész, mintha nem csak tesók lennétek, hanem több is lenne.

2009. nov. 14. 20:58
 2/6 A kérdező kommentje:

uhh még csak az kéne :D nem erről szó sincs, hogy mást is érzünk...:)

nektek milyen a tesótokkal való kapcsolatotok?

2009. nov. 14. 20:59
 3/6 anonim ***** válasza:
bárcsak nekem is ilyen lenne a kapcsolatom tesómmal :)
2009. nov. 14. 22:37
 4/6 A kérdező kommentje:
miért neked milyen?:S :)
2009. nov. 14. 23:38
 5/6 anonim ***** válasza:

helyes,szuper.

ne törödj másokkal.

nekem is van bátyám,már 40 éve :-)

gyerekkorunkba mindig együtt voltunk együtt játszottunk egy suliba jártunk

most már 10 éve egy vállalkozást vezetünk.

én örülök neki h ilyyen a bátyám örülj te is!!!!

2009. nov. 15. 00:23
 6/6 anonim ***** válasza:

Bárcsak nekem is ilyen jó lenne az enyémmel.. Persze nem panaszkodom, mert nagyon szeretjük egymást, ma is 17 percet beszéltünk telefonon, amikor délelőtt itthon volt és akkor is együtt voltunk.. xD Csak ez olyan jó volt. Én is együtt járok vele bulizni, szerintem a szilvesztert is együtt töltjük. De ez a nagy kötődés nem régóta van meg köztünk, talán 1 éve.. Azelőtt ilyen nem is foglalkoztunk egymással és még régebben pedig kb. öltük egymást.

Mondjuk lehet azért van most így mert már én is megkomolyodtam meg már lassan kezd ő is. :D

Amúgy ő 21 éves én meg 16. Amikor nem látom 3-4 napig akkor már tök rossz kedvem van.. Anyu szerint ahogy telnek az évek még jobban fogunk kötődni egymáshoz.. Hát remélem így lesz..

addig irigykedek rád, hogy neked milyen szupi, h csak 1 év van köztetek és ilyen nagyon jól kijöttök egymással.. :)

2009. nov. 29. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!