Jobban aludna igy a babám? Furcsa lesz elsőnek igy mindenkinek ugye?
Átköltöznénk már a másik szobába. Nem jó igy mert ha a gyerek megmozdul, akkor mi is helyezkedünk. Ha Én moccanok meg, akkor a párom is és a gyerek is. Ha a párom akkor Én is és a gyerek is. Ergó mindenki felkelt mindenkit és egy nagy forgolódás, mocorgás az egész éjszaka...(:
Most 6 hónapos.
Köszi a gyors választ!
Külön a saját kiságyában alszik, igy szoktattam rögtön az elejétől. Este is leteszem az ágyába és egy nyikkanás nélkül elalszik úgy, hogy nem kell ott lennem vele, elalszik magától. Én még elpakolok, mosogatok, tusolok, bőven van 11 v éjfél mire ágyba kerülünk. Tehát a babánk azt észre sem veszi, mikor megyünk be hozzá aludni. Viszont hajnalban a forgolódásunkkal felkeltjük egymást...A hétvégén akkor kiköltözünk. :)
Szia! Mi is 6 hónaposak vagyunk, és pont most kezdünk el ezzel a kérdéssel foglalkozni. Tegnap tettem fel ezt a kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!