Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez miért van? Mással is történik?

Ez miért van? Mással is történik?

Figyelt kérdés
Amikor fekszem az ágyban és csukva van a szemem, és elkezdek koncentrálni, mintha néznék valamit (eközben a szemem végig zárt) akkor olyan, mintha egy nagy sötét térben lennék, és egyre jobban belesüllyednék, és eközben egyre jobban mintha elkezdenék félni. Ezt egész végig tudom kontrollálni, de mielőtt "beleesnék" ebbe a térbe mindig úgy érzem, hogy itt abba kell hagynom, és abba is hagyom. Van bárki akivel ez megtörtént és esetleg végig csinálta? Mi ez? És miért van ez?
2013. okt. 30. 15:59
 1/3 anonim válasza:
Menny orvoshoz!
2013. okt. 30. 17:47
 2/3 Doruss ***** válasza:

Ennek lehet, hogy köze van az agykontrollhoz, illetve az alfaállapothoz, nem? Szerintem nézz utána.

Én ilyet még nem csináltam, viszont olyan van, hogy fekszem, és mielőtt félálomba zuhannék, olyan, mintha megfordulna velem együtt az ágy, vagy csúsznék lefelé valahonnan fejjel előre. Szerintem ez normális :D

2013. okt. 30. 19:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Pontosítanám az első válaszadó szavait:

A kérdező és a második válaszoló is menjen orvoshoz.

:D

2013. nov. 1. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!