Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerinted bárki képes elvenni...

Szerinted bárki képes elvenni egy másik ember életét?

Figyelt kérdés
Ki képes a gyilkosságra csak az olyanok akik rossz családi körülmények között nő fel és látja az erőszakot vagy képes lehet embert ölni az is akinek boldog élete van?
2009. nov. 14. 11:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Jó kicsit túlfogalmaztam magam. Szóval az emberek nagy csoportja, akik elkövetik az élő állatokon a gyilkolást azok gyilkosok. Természetesen elfogadom, hogy ti esztek húst, a szervezetnek szüksége van omega6ra meg mindenféle telített és telítetlen zsírokra, tápanyagokra amik benne vannak a húsba, én is eszem halat, de azt sem túl sokat.

De szerintem óriási pazarlás amiket az emberek tesznek, mert nem létszükséglet minden nap 3x húst enni. Én is élek még és makk egészséges vagyok!

Hát kicsit eltértünk a tárgytól. :$

2009. dec. 2. 10:05
 12/14 A kérdező kommentje:

10:05.

A húsra nem a zsírok miatt van szükségünk hanem a fehérjék miatt.

De ez már tényleg távol áll a kérdéstől.

2009. dec. 3. 12:19
 13/14 anonim ***** válasza:
Igen! A családjáért szerintem bárki! Amúgy véleményem szerint csak a vallás, az örök üdvösség kérdése fogja az embereket!!
2009. dec. 15. 02:13
 14/14 Zenon ***** válasza:

Nagyon lényeges kérdés.Szerintem jellemtől

függ,és a gyerekkor/a háttér nagyban közrejátszik,plusz

intelligencia,önkontroll képessége,elfojtásra való

hajlam,érzelmi ingadozás,agresszivitás.

Ritkán a helyzettől is függ.Bonyolult lény az ember.

2009. dec. 18. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!