Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Sokat gépezek. Más is van...

Sokat gépezek. Más is van így? Mit csináljak ellene?

Figyelt kérdés

Amikor itthon vagyok állandóan be van kapcsolva a gép, és 99%-ban előtte is ülök. Egyszerűen nem tudok mást csinálni, mint gépezni. Egyrészt sok sulis dolog köt a géphez (beadandó írás, szakdolgozat írás, tanárok netre töltik fel az agyagot stb...), másrészt nekem ez az önálló szórakozásom. Sokszor már én is unom, de más ötletem meg nincs, hogy mit csináljak. Persze amikor csak tudok próbálok elszabadulni a gép elől, pl. programokat szervezek a barátaimmal, de amikor nincs ilyen, akkor tényleg folyamatosan a gép előtt ülök. Nem tudom mit tudnék csinálni ezek kívül, de érzem, hogy ez így nem jó. Régen sokat olvastam könyvből, de ezt mára felváltotta a gépen olvasás pdf formátumról... Ha nem olvasok akkor videókat, sorozatokat nézek.

Hogyan tehetném izgalmasabbá a mindennapjaimat?

2013. okt. 28. 22:18
1 2
 11/13 anonim válasza:
Válasz: "amikor otthon vagyok" ..ne tedd:) új arcok,új style:)
2013. okt. 28. 23:11
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha zavar ez, akkor valtozatnod kell.

Pl. menj ki setalni, biciklizni, kirandulni..tanulj vmi muveszetet ha erdekel; festes, kezmuvesseg, varras, gyongyfuzes..barmi ami megtetszik

nezz utanna sportolasi lehetosegenek; joga, aerobik, hastanc tanfolyamok stb ami tetszik...

az jo ha a baratokkal szervezel programot...menjetek egyutt kirandulni,

felmenni Pestre (ha videki vagy), etterembe menni, teazoba menni, vagy tollaslabdazni, biciklizni, hazibulit szervezni, egyutt fozni vmit,

jatszani (kartyazni, v barmi mas jatek), jo idoben piknikezni stb stb.....

2013. okt. 29. 02:01
 13/13 JohnTitor ***** válasza:

Ha úgy érzed, hogy nem jó, akkor találd fel magad.

Én szeretek a gép előtt ülni, mert mindig van mit csinálni.

2013. okt. 31. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!