Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van az, hogy a legtöbb...

Miért van az, hogy a legtöbb velem egykorú csak azért akar "barátnőt", hogy jót kufircolhasson hogy finoman fogalmazzak? (20 éves srác vagyok)

Figyelt kérdés

Egyszerűen idegesít, hogy ha valaki lát az utcán egy lányt aki valjuk be csinos, az első reakció, hogy "hú de megd*gnám". Ettől lesz valaki janigyerek, hogy a farka után megy? Szerintem ez agyilag nagyon visszamaradott szintre utal. Vagy csak én reagálom túl a dolgot?

Várom a válaszokat, véleményeket

2009. nov. 13. 22:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

13:08 Ott a pont!

Van ugyanis a "biológiai énünk", az ösztönlény, akinek bizony egyetlen programja a fAjfenntartás, akár tagadjuk, akár nem.

Aztán, erre a biológiai énre rárakódik egy "társadalmi én", aki gyerekkorától fogva tanulja (jobb esetben), hogy mik az emberi társadalom szabályai, mint pl. hogy nem dughatunk mindenkivel, aki csak megtetszik az utcán, hanem párt kell választani, összeházasodni, és csak vele gyereket csinálni (nálunk legalább is otthon ez a normális és nem keresztényi nevelést kaptam, hanem szimplát, mielőtt még valakinek ez jönne le). Na, és ebben a társadalmi rendben szabad arra gondolni, hogy minden jó csajt megdugnék, de már vitatott, hogy szabad-e ezt kimondani.

Frusztrált és elbutuló társadalmunkban itt Magyarországon egyre inkább az lett a tendencia, hogy a társadalmi normákat felrúgjuk és aztán mindent lehet, ami a csövön kifér, pl. a maradék jó érzésű, kulturált ember - mint amilyen te is vagy - kedélyeit maximálisan felborzoljuk elállatiasító kijelentésekkel és tettekkel.

Elnézést, ha túl körülményesre sikerült a mondandóm.

2009. nov. 16. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!