Miért van az, hogy a legtöbb velem egykorú csak azért akar "barátnőt", hogy jót kufircolhasson hogy finoman fogalmazzak? (20 éves srác vagyok)
Egyszerűen idegesít, hogy ha valaki lát az utcán egy lányt aki valjuk be csinos, az első reakció, hogy "hú de megd*gnám". Ettől lesz valaki janigyerek, hogy a farka után megy? Szerintem ez agyilag nagyon visszamaradott szintre utal. Vagy csak én reagálom túl a dolgot?
Várom a válaszokat, véleményeket
Szia!
Mert hülyék,lehet hogy csinos a csj,de nem ér semmit ha agyilag zokni.A velem egykorúak is ilyen hülyék,mondjuk nekik nem ezen jár az eszük,de nézik a feneked,melled.
Nem tudok csak ennyit írni.Virág,15 éves.
Legyél büszke magadra, hogy Te nem így gondolkodsz. De komolyan! Fontos a testiség,de nem a legfontosabb.
Gondolj bele, hogy nekünk lányoknak mennyire fáj ez a hozzáállás a pasik részéről...
Üdv,21L
Hú még vannak ilyen fiúk! xD Ez jó. Én sem tudom mitől van, de tény hogy a legtöbb fiú ilyen, még akkor is ha nem a gyűjtőbe járnak. De sajna a lányok is... -.-" " Húú de jó a s*gge, fotózzuk le" (de komolyan...)
18L
Ez teljesen természetes. Az emberek pontosan olyanok, mint az állatok - elsődleges belső hajtóerejük a fej fenntartása, a szaporodás. A nemi vágy nagyon erős hajtóerő, nem érdemes küzdeni ellene (és nem is kell).
Igen, engem is frusztrál, ha látok egy jó csajt, aki rajtam kívül már az egész sulinak/városnak/megyének/országnak meg volt...
Alapvetően a nők sem különböznek.
20/F
Kedves 13:12!
Jelenleg épp párkapcsolatban élek, és nem csalom meg a barátnőmet.
De amikor épp szingliként tengetem az életem, boldogan bevállalok egyéjszakás kalandokat is. Tudod, nagyon sok olyan nőt lehet találni manapság, aki szintén így gondolkodik...
Igazat adok 14:35-nek abban, hogy ezért a reagálásért sokszor a lányok is felelősek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!