Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van az, hogy a legtöbb...

Miért van az, hogy a legtöbb velem egykorú csak azért akar "barátnőt", hogy jót kufircolhasson hogy finoman fogalmazzak? (20 éves srác vagyok)

Figyelt kérdés

Egyszerűen idegesít, hogy ha valaki lát az utcán egy lányt aki valjuk be csinos, az első reakció, hogy "hú de megd*gnám". Ettől lesz valaki janigyerek, hogy a farka után megy? Szerintem ez agyilag nagyon visszamaradott szintre utal. Vagy csak én reagálom túl a dolgot?

Várom a válaszokat, véleményeket

2009. nov. 13. 22:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Mert hülyék,lehet hogy csinos a csj,de nem ér semmit ha agyilag zokni.A velem egykorúak is ilyen hülyék,mondjuk nekik nem ezen jár az eszük,de nézik a feneked,melled.

Nem tudok csak ennyit írni.Virág,15 éves.

2009. nov. 13. 22:52
 2/11 anonim ***** válasza:
nem csak a veled egykorúak, hanem a fiatalabbak, és az idősebbek is. :)
2009. nov. 13. 23:39
 3/11 anonim ***** válasza:
71%

Legyél büszke magadra, hogy Te nem így gondolkodsz. De komolyan! Fontos a testiség,de nem a legfontosabb.

Gondolj bele, hogy nekünk lányoknak mennyire fáj ez a hozzáállás a pasik részéről...

Üdv,21L

2009. nov. 14. 00:46
 4/11 anonim ***** válasza:

Hú még vannak ilyen fiúk! xD Ez jó. Én sem tudom mitől van, de tény hogy a legtöbb fiú ilyen, még akkor is ha nem a gyűjtőbe járnak. De sajna a lányok is... -.-" " Húú de jó a s*gge, fotózzuk le" (de komolyan...)

18L

2009. nov. 14. 10:11
 5/11 anonim ***** válasza:
51%

Ez teljesen természetes. Az emberek pontosan olyanok, mint az állatok - elsődleges belső hajtóerejük a fej fenntartása, a szaporodás. A nemi vágy nagyon erős hajtóerő, nem érdemes küzdeni ellene (és nem is kell).

Igen, engem is frusztrál, ha látok egy jó csajt, aki rajtam kívül már az egész sulinak/városnak/megyének/országnak meg volt...

Alapvetően a nők sem különböznek.

20/F

2009. nov. 15. 13:08
 6/11 anonim ***** válasza:
34%
Hát sajnállak előttem lévő. :) Ha te állat vagy akkor d*gj amikor csak lehet. Nekem nem esik nehezemre nem úgy élni mint egy állat (szal nem kell küzdenem semmi ellen, persze tudom, akkor meg frigid p*csa vagyok :) ), sőt mondhatnám úgy is hogy emberként élni természetes nekem.
2009. nov. 15. 13:12
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én például nem vagyok ilyen. Sok pasi bonyoultabb annál mint amilyennek látszik. Hogy egymás között kibeszélik a lányokat? A lányok ugyan iyenek. Sőt még lehet többet beszélnek a s@xről.
2009. nov. 15. 13:24
 8/11 anonim ***** válasza:
Sok fiú gondolkodik így és tényleg jó, hogy TE nem ebbe a táborba tartozol. De soxor ezért a reagálásért a lányok is felelősek. 10 csajból 6-7 tuti szívesen eladja magát (legyen sex vagy csak flört) azért, hogy őt zsongják körül a pasik. Ebből következik, hogy a pasik már csak úgy nézik a lányokat, hogy kit lehet megizélni. Ez egy ördögi kör. Ja és még az is, hogy a mai világban ciki, ha valaki érzelmes és romantikus!
2009. nov. 15. 14:35
 9/11 anonim ***** válasza:

Kedves 13:12!

Jelenleg épp párkapcsolatban élek, és nem csalom meg a barátnőmet.

De amikor épp szingliként tengetem az életem, boldogan bevállalok egyéjszakás kalandokat is. Tudod, nagyon sok olyan nőt lehet találni manapság, aki szintén így gondolkodik...

Igazat adok 14:35-nek abban, hogy ezért a reagálásért sokszor a lányok is felelősek.

2009. nov. 15. 15:43
 10/11 anonim ***** válasza:
fiú vagyok, és ha meglátok egy jó csajt az utcán akkor nekem is az az első benyomásom hogy " hú de megkuffantanám" de ha beszélgetnék vele párszót már inkább a személyisége érdekelne...majd később ha ő is akarja dughatunk
2009. nov. 15. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!