Hogy lehetne több önbizalmam?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudom, ilyenkor aki ilyet ír, azt szánalmas pancsernak tartják...de tényleg nincs önbizalmam:( Kövér se vagyok, csúnya se, mégsem érzem jól magam a bőrömben..Szerintetek mit tehetnék, hogy elfogadjam magam? ( Az olyan válasz nem segít, h te hülye akaszd fel magad, stb... persze nem általánosítottam:))2009. nov. 13. 19:00
1/6 anonim válasza:
nekem sem volt soha önbizalmam,de:
-Szép vagyok,az apró hibáim csak még szebbé tesznek
ezt kell magadnak mondogatnod!persze hinned is kell magadban!
2/6 anonim válasza:
Gondolkodj pozitívan koncentrál a jó tulajdonságaidra. Ne azt mondogasd hogy nincs önbizalmam, nincs önbizalmam. Hanem azt kell mondani van önbizalmam. Tudom könnyebb mondani mind mindezt megtenni, de hidd el sikerülhet. Lehet bele telik egy-két hónapba míg újra lesz önbizalmad. Soha ne mondd azt hogy mind ez nem sikerülhet. Mert sikerülni fog! Hajrá, és sok sikert!:)
3/6 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm:):):)
2009. nov. 14. 11:10
4/6 anonim válasza:
Szia! Régebben nekem sem volt sok önbizalmam, pedig én sem vagyok kövér meg stb, mert bebeszéltem saját magamnak hogy most Úristen , én csúnya vagyok, kiröhögnek, meg stb, egyszerűen , nem mentem sehova, senkivel nem járkltam, csak kuksoltam a gép előtt meg a szobában... de amikor lett barátom, megnőtt az önbizalmam...!:) Mert tudtam hogy VALAKI szerint SZÉP vagyok meg ilyenek , szóval érted!:) Gondolom veled is hasonló dolog történik!:) Hány éves vagy? Majd kinövöd ezt!:) 15/L
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen..hát jó lenne kinőni, de már 18 vagyok, szóval:S:S..Am ha jönne valaki, akkor nekem is talán lenne önbizalmam..köszi:)
2009. nov. 14. 20:07
6/6 anonim válasza:
Sokat olvass!, és beszélgess emberekkel!, válogasd meg, kikkel, de ne zárkózz el, nyílj meg, hidd el mások is megnyílnak, idő kell hozzá, de belejössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!