Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 28 évesen lehet az hogy nem...

28 évesen lehet az hogy nem szeretnék több élettársat vagy hasonlót?

Figyelt kérdés

2013. okt. 26. 22:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hanem?
2013. okt. 26. 23:01
 2/11 anonim válasza:
100%
Lehet, én megengedem neked.
2013. okt. 26. 23:06
 3/11 anonim ***** válasza:

Nem lehet.

Nem tudsz te semmit. Semmiről.

2013. okt. 26. 23:09
 4/11 A kérdező kommentje:
egyedül lenni a kisfiammal,mért hiszi mindenki hogy a nők pali nélkül vagy sex nélkül meghalnak
2013. okt. 26. 23:09
 5/11 anonim válasza:
Én nem hiszem. Legyél egyedül. Egy darab szóval nem mondtam, hogy meghalsz. -.-'
2013. okt. 26. 23:21
 6/11 anonim ***** válasza:
Lehet, de lehet hogy megváltozik a véleményed.
2013. okt. 26. 23:43
 7/11 anonim válasza:
átmeneti állapot,majd elmúlik
2013. okt. 27. 01:01
 8/11 anonim ***** válasza:

Miért gondolod, hogy ezt hiszik?

Elárulom az ember társas lény, a szaporodáshoz pedig férfi és nő kell. Rakd össze a kettőt, na ezért vannak férfiak nőkkel, nők férfiakkal.

Felőlünk lehetsz nőkkel is, nem halsz meg és senki se gondolja, hogy férfi nélkül semmit se érsz, vagy felőlünk egyedül is lehetsz. De egy idő után úgyis igényelni fogsz társat a mindennapokban (aki nem a gyereked) mivel mint mondtam az ember társas lény. Az hogy az nem egy pasi lesz nem ránk tartozik.

2013. okt. 27. 02:30
 9/11 anonim ***** válasza:

Most így érzed, talán túl egy-két csalódáson.

De változhat még a véleményed. Majd jön egy férfi, aki kedves, gyengéd lesz, és rabul ejti a szivedet. A szerelem nem korhoz kötött, bármikor jöhet álmaid hercege, és már nem akarsz egyedül élni.

Kívánom, hogy jöjjön az életedbe egy rendes, becsületes ember, akit társul fogadhatsz. Az ember társas lény, és nem jó egyedül.

2013. okt. 27. 04:18
 10/11 anonim válasza:
0%
A rendes, becsületes ember azt jelenti a nők szótárában, hogy gazdag, szőke szépfiú fehér bmw-vel. Sajnos ezt már régen tudjuk.
2013. okt. 27. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!