Sújtó téma, vélemények?
Azt vettem észre, hogy a mai világunkba egyre kevesebb az olyan ember, akinek önálló, saját stílusa van. Mindenki birkaként megy mások után, utánozva a legegyszerűbb emberek életfelfogásait. A férfiak egyre jobban elnőiesednek, ez nem csak a személyiségükben, hanem a stílusukban is megmutatkozik. Vannak olyan elvetemült egyedek akik mondjuk még szájfényt is használnak a csőgatya, a r*tyipóló és az idétlen sapka mellett. A nők nagy része kezd elqrvulni, lassan már az a követendő példa, hogy ki tud több f**kat leápolni egy hétvégi buli alatt, emellett persze megy a hiúsági verseny és a 'kihaénnem' párbaj egymással párhuzamosan. Mert ki ha én nem, én szebb vagyok a többi csajnál, dögösebb, több tízezer forintér öltözködöm (persze a tömegcikkekből, a k**varuhákból), akármelyik palit megkaphatom, fenét sem érdekli, hogy semmi mást nem akarok tőle, csak hogy elhalmozzon mindenféle földi jóval. 10 csajból 8 kb ilyen, 1 normális, 1 csúnya, aki ugyebár senkinek sem kell. Mert kinek is kellene egy csúnya lány? Főleg a mai "férfiakra" gondolva, akik inkább már hasonlítanak egy transzszexuális valamire, mint egy egészséges férfira. Lassan már a p&csük is befele nő, annyira menőnek kell lenni. Mert a csajoknak is ez jön be, ha van egy jó fiúbarát, akinek a lelki hulladékot lehet üríteni. Ezek a fiúk a barátnő háta mögé bújnának el, ha valami baj lenne, arra sem lennének képesek, hogy magukért kiálljanak, hiszen latba vagy 50 kilót nyomnak a szuprás cipőjükkel együtt. De hát ez a divat, ezt kell követni. De, mi ebbe a jó? Megszülettek férfiként és átvedletek nőbe, mert az a menő. Hétvégi bulik, piálás, drogozás, műbalhé, ahol persze ezek a t**gerok húzzák a rövidebbet, hiszen ki ijednek meg egy v nyakú k***ögtől, kapna egyet a melegje, oszt a zselés haja is elengedne egyből. Társadalom mocska a mai női társadalom is, azt sem tudom, hogy hogyan menjek végig az utcán úgy, hogy ne lássak be egy csaj szoknyája alá, ami kb a s***éig ér. Persze jó látvány, de azért ilyenkor elkap a düh is. ilyen lenne a barátnőm, megbámulná a fél város, lehet, hogy már át is mentek rajta féltucatnyian, kell nekem ez a hülyeség? A seggrázás persze megy és ki vagyunk akadva ha leribiznek minket,l vagy k*rvának titulálnak. De ha egyszer azok! Fél partit végigszopják és besértődnek, ha az ember belecsíp a fenekükbe, vagy azon, ha hosszabb ideig stírölik őket. Egyen csajok egyen fejjel, egyen testtel és egyen stílussal. Pár olyan csajt ismerek, egy kezemen megszámolhatnám, akinek önálló stílusa van és nem a többi szutyok után megy! Birka gondolkodás ez, persze párkapcsolat az szükséges, ez a társfüggőség, ja meg a pénzfüggőség. Pénz, pénz pénz, ez ami motiválja az embereket, az egész mozgatórugója. Pénzéért akármilyen lotyót megkapsz, bár van akit egy olcsó sörért is becserkészhetsz, aztán kedvedre alázhatod, többet nem is érdemelnek. Ki kell őket dobni a picsbe! Tökéletes hely a disco, ahol a v nyakú ratyikat és a miniszoknyás repedtsarkúakat megtalálhatod. Úgy is mondhatnánk, hogy összefújja a szél a szemetet, már csak egy repeszgránát hiányzik az igazi mókából, és szebb lenne az összkép. Persze az átlagos férfiak ritka esetben dominálnak egy ordasnál, minél extrémebb vagy, annál nagyobb a hatás, bár jó ha van pénzed is, nem olcsó dolog egy nővel együtt lenni! Sok kiadás, aztán meg kidob, mint egy kapcarongyot. Jajj most szünet kell, jajj most egyedül akarok lenni és a másik pillanatba már más farkát gyantázza le. De te mindent megadtál, tepertél, lementél kutyába, de ő eldob, mert úrikrvájának nem tetszik az idill, neki új kell. A pávakölkök meg a legjobb csajokkal mászkálnak, azt sem tudom eldönteni, hogy melyik a fiú és melyik a lány. Összeöltözik férfi és lány is, hisz mindegyik a saját nemében akar dominálni, bár nem hiszem, hogy a férfit így kellene definiálni, hiszen a férfi az nem női ruhába ropja, hanem rendes férficuccokba. Rendes pólóba, nem otthonkában, és nem latexnadrágban, hanem farmerban, vagy melegítőbe, vagy akármiben, ami természetes megjelenést ad.
Egyszóval elcseszett egy nemzedék ez, tele gyökér emberekkel, kevés ember van, akire azt lehet mondani: na ez egy tökös ember, saját stílussal, saját gondolkodással, ehelyett itt van egy tróger nemzedék, elnőiesedett fiúkákkal, illetve szpósordasokkal....
Szerintem meg nagyon nagy az általánosítás. Igen, tény, hogy a birkákkal van tele minden, mert az olyan emberek, akik nem állnak be a sorba, inkább ki sem mennek, megvan a saját kis társaságuk, csendben élvezik és nem vegyülnek másokkal. Csak ez meg azt eredményezi, hogy a jófej csaj nem találkozik össze a jófej sráccal, és már le is van vonva a "minden nő qrva" és a "minden férfi szemét" következtetés.
A másik, amit látok, hogy a jófej srác állítja, hogy neki aztán mennyire elege van a r*bancokból, de mégis egy olyan lány mellett végzi, akinek a "fajtájára" előtte kígyót-békát kiabált.
Elcseszett értékrendek, felborult szerepek, látszatemberek és álszentség. Menő ostobának lenni.
Egyet értek, hogy a mostani generációban a többség ilyen, de szerencsére nem mindenki. Én ismerek nagyon rendes férfiakat és nőket is.
Magamat például rendes férfinak tartom. A divat nem érdekel, nem keresem az okot a verekedésre, de ha valaki belém kőt, akkor ő fogja a rövidebbet húzni, pláne ha az aki belém köt egy elnőiesedett férfi. Nem drogozok, nem szivarozok, inni is csak ünnepnapokon szoktam.
Becsületes lánynak tartom a lánytestvéremet. Rajta még soha nem láttam mini szoknyát, és minden nap időben érkezik haza, és nincs senki aki azzal dicsekedhet, hogy meghúzta legalább egyszer.
...
Nehéz megtalálni a tűt a szénakazalban, de nem lehetetlen, ha nyitott szemmel keresed.
Ez a generáció egy kicsit elfajzott, de remélem, hogy hamar észbe kap.
Sajnos, most ez a trend amit leirtal.
Kritizalassal nem megyunk semmire, csak magunkat huzzuk fel azon, hogy mit csinal a tobbi eszetlen..
Mutass peldat, te ne legyel birka, allj ki azert ami fontos neked, legyel "igazi" ffi vagy no (attol fugg melyik vagy :)), es ne kovessed azt amit nem akarsz es nem tetszik!
Probalj arra koncentralni ami jo, es ne arra ami rossz, mert akkor csak a rosszat fogod meglatni, a jot meg nem.
Vannak meg "normalis" emberek...keressed oket!
Mintha magamat hallanàm :-) amugy teljesen igazad van , nem tudom a korodat hogy benne vagy csak megfigyelted , nekem a hugaim vannak most ebben az idètlen korban, ès ha nem ugy öltözködik nem olyan zenèt hallgat akkor kinèzik. Komolyan az agyamat el akartam dobni dobni mikor egyszer meglàttam a tükör elõtt: szèken ûlt ès ès a szàjàt formàzta igy pucsìtott vagy hogy mondjam a szàjàval :-o mondom neki mit csinàlsz? mondja hogy a szàjàt pròbàlja ugy tartani mint Màjli Szàjrusz nak van nem tudom hogy kell irni a nevèt :-) mert ez a menõ ez jò facebook profilkèpnek
Èn nem is tudok mit mondani erre fiatalsàgra
23 f Rammsteines
Teljesen eltorzultak a mai fiatalok, én lépten-nyomon ezt látom, az ismerőseim nagy része is ebben az általános közös stílusban tengődnek, magamon kívül nem is nagyon tudok olyan embert, aki valami olyan különleges dologgal rendelkezne, ami senki másnak nincs. Ezért inkább jól elvagyok magamban, hiszen csak magammal tudok azonosulni.
22F
annyiból igaza van a kérdezőnek hogy a férfiak nőiesek.
Ha bejönne megint hogy katonának kell beállni mit csinálnának? Én 11.osztályos tanuló vagyok és a mostani 9.esek úgy néznek ki mint a 6évesek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!