Halljátok! Nem egy nagy kérdés, de szerintetek melyik éri meg jobban Dead Island, vagy Left 4 Dead 2?
Hát, én mindkettő játéknak nagy rajongója vagyok, és most éppen a L4D2-őt imádom, de nehéz dönteni.
A L4D primitívebb játék. Mész, lősz, feladatot teljesítesz, túlélsz. Persze, nagyon izgalmas meg minden, de nagyjából ennyi.
A Dead Islandnek sokkal összetetteb a sztorija, sokkal ijesztőbb, és ott tudsz fegyvert modolni, nagyon nem mindegy, melyik karakter milyen fegyvert kap, míg a L4D-nél ez annyiban különbözik, hogy Rochelle kissé lassabban és nehézkesebben lengeti a fejszét, mint mondjuk Ellis vagy Nick.
Ami nálam egy nagy negatívum Dead Islandre, hogy mindig egyedül vagy single playerben. Ami igazságtalan, mert ha online multiplayerben négyen vagytok, ugyanannyi zombi jön ellened, mint single playerben... A L4D-ben viszont ugye mindig jönnek veled a többiek. Nekem ez egy nagy plusz.
Szóval nálam 50-50, de hátha ezek alapján te tudsz dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!