Szerinted mi a szerelem?
Figyelt kérdés
2009. nov. 12. 19:48
1/11 anonim válasza:
Hát elvileg kémia az egész...:D
De szerintem neeeem mert az annyira jó érzés, hogy van melletted valaki és rettentő sokat gondolsz rá ha nincsen ott és egyfolytában őt lesed mit csinál és így megbizseregsz ha meglátod és az első csók Vele valami hihetetlen jóó érzés :) és utána egyfolytában vele lennél, majd minél többet akarsz tudni róla, a legjobb barát egyben akivel hülyéskedni is lehet. :)
Lassan 14 hónapja. :)
2/11 anonim válasza:
Szerintem olyan hogy szerelem nincs, amit annak mondunk az pont ugyanaz mint a szeretet csak épp egy erősebb szeretet.
3/11 anonim válasza:
az a ritka érzés amikor szex után is érdekel a csaj, és nem kínos, hogy nem megy egyből haza.
4/11 anonim válasza:
csak mindenki bemeséli magának szerelmet:D barátság az van de szerelem... én nem hiszek benne...
5/11 anonim válasza:
Egy természet feletti érzés amit szavakkal leírni lehetetlen. Én hiszek a szerelembe. Elhiszem hogy létezik az igaz szerelem. Csak csalódni ne csalódjak...
6/11 anonim válasza:
Testi-lelki kontaktus, normál esetben két különböző nemű ember között.
9/11 anonim válasza:
Egy szó a fszomat.A szerelem nem hit kérdése.Van és kész,ezt mindenki tudja.Miért mondják valamire azt hogy nincs,amikor tudják hogy van?Ennyi erővel barátság sincs.Egy tök idegen ember akinek tudod a nevét,jókat bulizol vele,legjobb esetben meg bízol is benne.Ez pedig szép.Pedig ez is csak agy kérdése.Mégis sokan többre értékelik mint a szerelmet.Ennek többsége megdöbbentő módon férfi.Mily meglepő.Szép dolog a barátság de nem kell túlértékelni.Az is múlandó,akárcsak a szerelem.De attól még nem mondasz le egyikről se,nem igaz?(légyszíves ne írja senki nekem hogy lány vagyok de nem hiszek a szerelemben!Kérlek tudom,tudom,de azt mondtam hogy TÖBBSÉGE férfi...)
10/11 anonim válasza:
Valahol olvastam, hogy a szerelem az szeretet, vággyal kiegészülve :-)
Számomra azt az érzést jelenti amit a jelenlegi párom iránt érzek. Ő az, akit féltek, aki mellett megtanultam mi az, hogy az önzőségemet háttérbe szorítva bármit megtennék a másikért. Ő az, aki úgy tud hiányozni, hogy fizikailag fáj. Mindenét imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!