Mindennap sírok. Ez már beteges?
Figyelt kérdés
Amióta szakítottam a barátommal egy féléve..azóta szinte mindennap, vagy kétnaponta, de most egy hónapja mindennap. Már annyira hozzászoktam hogy mindennap sírok, hogy múltkor a vonaton is (fáradtan, melóból haza) elsírtam magam.:$
Ennyire érzékeny lennék vagy csak megszokásból? Pedig már megfogadtam hogy nem fogok miatta sírni, de mégis érzem a hiányát.. meg az emlékek, pedig már azt hittem túlléptem rajta. Szerintetek? 17/L
2013. okt. 21. 18:45
1/6 anonim válasza:
Próbáld meg elterelni a gondolataidat mozdulj ki otthonról csinálj programokat.Kitartás nemsoká jobban leszel!
2/6 anonim válasza:
Ha fel vagy készülve egy új kapcsira akkor lépj tovább nekem is volt ilyen korszakom ráadásul a munkanélküliség rátett 1 lapáttal de azota másik párom van tégy te is igy és szabadulj meg az emlékektől pl: fénykép ilyesmi
3/6 A kérdező kommentje:
Nem kezdek meg nem is merek új kapcsolatba bele kezdeni, pedig már van aki szerelmes belém, de nem játszom el ugyanazt mint 1 éve, hogy csak a fellángolás volt, szerettem 1 hónapig, aztán már nem volt jó vele. Inkább várok.
2013. okt. 21. 18:56
4/6 anonim válasza:
Úgyis beadod a derekad, mivel szükséged van valakire aki meghallgat meg ölelget...stb
Szóval csak önsajnáltatás.
5/6 anonim válasza:
Szakított veled, nem érdekled már. Ébresztő! Ha ennyire tesz rá, mi van veled, nem is éri meg miatta sírni. Én is azt tanácsolom, hogy szabadulj meg az emlékektől.
6/6 A kérdező kommentje:
Asszem túlléptem már rajta... valahogy csak menni fog :)
2013. okt. 22. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!