Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tehetnék, hogy leküzdjem...

Mit tehetnék, hogy leküzdjem a fóbiám?

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy félek a férfiaktól. Amíg a saját városomba jártam iskolába senkivel semmi bajom nem volt! Olyan kis bújós voltam, mindenkit csak ölelgettem.. Nagyon sok fiú barátom volt.. De ahogy átkerültem Pestre suliba.. annyi őrült emberrel hozott már össze a sors! És lány osztályba kerültem, másokkal pedig nem akartam barátkozni! Napról napra egyre nagyobb feszültség volt bennem reggel ahogy eljöttem otthonról és amíg haza nem jöttem. Volt, amikor buszon ültem és a csávóka elkezdett velem üvöltözni.. A sofőr leszállította a buszról szóval nem történt semmi.. De én így lelkileg hamuvá váltam, amúgy is depressziós voltam.. Akkor rá kb. 1 hónapra egy másik buszon egy kisebbségi ember lefogdosta a mellem.. Én meg elkezdtem vele kiabálni, mert igazából én egy szemtelen bárkinek bepofázó nagyszájú lány vagyok.. És akkor egy másik emberke szólt a csávónak, hogy vagy leszáll vagy hívja a rendőröket.. Egyszer későn jöttem haza már sötét volt és megvertek. volt amikor beakartak húzni kocsiba.. Meg persze a minden napos beszólogatások bámulások. Én már nagyon félek egyedül utazni, tiszta feszült vagyok és a barátaimnak sem engedem hogy hozzám érjenek (fiúk) de paraszt nem vagyok ha már hozzám érnek nem szólok, csak nagyon kellemetlenül érzem magam. Amikor az utcán reggel megyek még sötét van és minden kis falevél zizzenésre megijedek.

És a minap volt, hogy apám legjobb barátjával kártyáztunk és pont olyan lapot tettem le, amivel ő nyert.. És azt mondta, hogy " Te vagy a nekem való lány!!" Megijedtem! Össze rezzentem, abba a pillanatba kitudtam volna rohanni a világból is! Tudom, hogy ő úgy tekint rám mint a lányára de egyszerűen csak, hogy hallottam már ölni tudtam volna!!

Így ha ettől a fóbiától nem szabadulok meg, akkor az egész életem egy pokol lesz és férjem se gyerekeim nem lesznek !

2009. nov. 11. 18:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Menj el pszichológushoz, vagy pszichiáterhez és kérj tőle tanácsot.Jobb ötletet nem tudok adni.Meg vásárolj egy gázsprayt.
2009. nov. 11. 18:34
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát nem minden pasi szemét... Csak úgy a 70-80%-uk... Na jó, de ez csak az én véleményem.

Szerintem próbálkozz meg pszichológussal.

Pest meg egy tré hely...: /

Nekünk is szoktak fütyürészni meg odaszólogatni csókák... Velem már volt olyan, hogy egy 23-25 éves gyerek (részeg volt) beugrott elém, és meg akart ölelni... Azt se tudtam, hogy mivan. Tökre összezavarodtam.

2009. nov. 11. 18:36
 3/5 A kérdező kommentje:

Amikor ilyen van, hogy egy idegen próbál kapcsolatot teremteni köztünk, akár csak ha hozzám szól, úgy érzem magam, mintha megerőszakolnának!

Remegek, de nem egyszerűen, még a térdeim is.. Mintha a mellkasomra 200 kg. súlyt raknának, közbe olyan zavart érzésem van, így teljesen pánikba esek.

Az a bizonyos, ha megtehetnéd már rég nem ebbe a naprendszerbe lennél érzés.. Meg addig én nem vagyok rendes emberi beszélgetésbe részt venni, amíg meg nem hallom az anyám hangját!

De már olyan szimpla dolgoktól is megijedek, hogy oda jött hozzám és a barátnőimhez egy bácsi és elkezdett beszélni, de mintha büfögve beszélt volna nem értettünk semmit. És pont mellettem állt, én elléptem egy jó nagy lépéssel mellőle olyan szinten megijedtem, hogy a szívemre tettem a kezem és elfelejtetem levegőt venni. Azt hittem valami pedofil állat. Mert engem ilyenek mindig betalálnak, erre rájöttem, hogy gégerákos és azért beszél így. Annyira szégyenben éreztem magam. Majdnem elsírtam magam! Már tényleg nagyon gázos a viselkedésem.

2009. nov. 11. 18:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Amúgy hány éves vagy?
2009. nov. 11. 19:00
 5/5 A kérdező kommentje:
16
2009. nov. 11. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!