Mit tehetnék, hogy leküzdjem a magányt és ismerkedősebbé váljak, szerezzek barátokat?
Szia!
Elég egy emberrel összehaverkodnod aki társaságibb,és visz magával,tapasztalat. Nekem a legjobb barátnőm ilyen "diszkóteknórajcsaj" és mégis jól elvagyok vele,és tök sok új embert ismertem meg általa.
Én is ilyen voltam mint te,de egy év alatt teljesen megváltoztam,előnyömre:D
Sok sikert!
15/L
Sokféle ember van. Van visszahúzódó, csendesebb, meg van vagány, szókimondó, aki a társaság középpontja.(S persze a kettő között rengeteg variáció, szerencsére sokfélék vagyunk). Én is abba a típusba tartozom, mint Te. És most kezdem érteni, hogy nem szabad a típusok, emberek között különbséget tenni, hogy ez értékes, ez meg nem. Még magadnak sem, magadat illetően. Te csendesebb, elmélyültebb ember vagy. Lehet, hogy nincs annyi barátod, mint annak, aki kevésbé zárkózott, de egy-két embernek sokkal mélyebben képes leszel majd megnyílni, ha elfogadod, hogy értékes és szeretnivaló vagy.
Te, mivel elmélyültebb vagy, jobban oda tudsz figyelni az emberekre, mivel nem hajt a folytonos szereplésvágy, képes vagy megnyílni nekik, és nekik is teret adsz arra, hogy elmondhassák neked a legbensőbb gondolataikat. Te vagy az az ember, aki képes arra, hogy igazán meghallgasd őket. (rengeteg emberrel beszéltem már így, pontosabban nem is csináltam mást, mint meghallgattam őket, ők meg boldogok voltak, hogy milyen jót "beszélgettünk", pedig egy-két mondaton kívül, amit én mondtam, szinte csak ők beszéltek.)
Tehát, ami a legfontosabb, hogy elfogadd magad, azt, hogy ilyen vagy. Ha önmagaddal elégedett leszel, ha ismered jó tulajdonságaidat is, te fogsz a legjobban elcsodálkozni azon, hogy egyre többen keresik a társaságodat, és egyre több barátod lesz. Nem kell megjátszani magad, nem kell party girlnek lenned, mert saját magadként leszel/vagy szerethető.
Ez nem megy egyszerre, idő kell hozzá, hogy megismerd, és megszeresd magad.
Amiket írtál, azok teljesen rám vonatkoznak azt leszámítva, hogy én, ha olyan kedvem van, magamra tudom terelni egy hatalmas társaság figyelmét is a hülyeségeimmel. Mondjuk velem nem az van, hogy nem tudok beilleszkedni, hanem nem akarok. Eddig még nem találtam olyan embereket, akik hú de lekötnének, mindig csak sodródom az árral, belefolyok társaságokba etc. Volt már nem egy olyan "barátom", akik bevittek nagy társaságokba és általuk sok embert ismertem meg, de én mindig valahogy kihúztam magam ez alól, mert nem találtam a helyem köztük. Engem hiába hívnak, nem megyek, mert úgy állítottam be magam, hogy "engem soha semmi nem érdekel, nem bírom az ilyen társasági eseményeket", de ilyenkor, mikor itthon ülök szilveszterkor például, akkor azért szar, hogy unatkozom. Az a baj, hogy nekem sok barátom van, de ilyen nagyon jó-mindig mindent együtt csinálunk-hasonló az érdeklődési körünk barát nincs és ezért van az, hogy mikor valahova elmennék, akkor nincs kivel.
15L
Merrefelé laksz?=)
Én is tök ilyen vagyok és én is meg akarok változni. Ha van kedved beszélgetni, írj rám privátban.
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!