Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi a véleményed a füvezésről?

Mi a véleményed a füvezésről?

Figyelt kérdés

Pártatlanként szeretnék viszonyulni ehhez a témához, tehát nekem mindegy, hogy ki pro- vagy kontra, esetleg semleges akárcsak én, engem a vélemények érdekelnek.

Mi a véleményed a füvezés használatáról, hatásairól, következményeiről, szerepéről, stb. ?

Mi a véleményed a füvezőkről ?

Most már egyre többen akarják kiharcolni azt, hogy legalizálják a füvezést, a füvezők a füvezés-elleneseket begyepesedett, szűk látókörű személyeknek minősítik, a füvezés-ellenesek pedig elveszett, szánalmat keltő embereknek tartják azokat, akik képviselik ezt a tevékenységet.

Te miként látod ezt ? ( Esetleg oszd meg, hogy füveztél-e már eddig + életkorodat ) - Én nem füveztem , 19

2013. okt. 14. 15:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Sokan azért ítélik el a füveseket/füvezést, dohányzást is, mert az a meglátásuk, hogy:

iszol -> dohányzol -> füvezel -> drogozol(lsd, heroin, meth)

Nem hibáztatom őket, mivel az emberekről köztudott hogy van az a réteg akinek sosem elég, mindég több kell, aztán túladagolja magát és meghal, de előtte átesik a poklok poklán (eladósodás, tönkrement kapcsolatok, nyomorult élet).

Viszont a füvezőket sem ítélem el, mert akik néha, néha elszívnak egyet azok általában tudják hogy hol a határ és nem bűn az ha neki jól esik és néha enged egy kis élvezetnek (én is szoktam csokit enni).

21 éves vagyok és még nem füveztem, nem is vágyom rá.

2013. okt. 14. 16:23
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Nem, 13, szerintem be kéne tiltani és szigorúan megtiltani egyáltalán azt is hogy erről beszéljenek
2013. okt. 15. 21:25
 3/3 anonim ***** válasza:
xDDDDD Tiltani hogy erről beszéljenek... hol élsz te ember xD hogy tiltanád ink legalizálni kéne aszt nem a bűnöző szervek zsebébe menne a pénz....
2013. okt. 24. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!