Velem van a baj? Üldözési mániám lenne vagy mi? :S
Néha észreveszem h vki feltűnően néz vagy h nevet rajtam, pedig nincs rajtam semmi furcsa, nem vagyok nyomorék és nem áll hülyén a hajam.
PL:
1. egyik csaj a buszon, feltűnően rám nézett már akkor amikor felszálltam(onnan tudom h pont néztem h van e ülőhely ), egészen addig ameddig köszöntem neki, utána ő is köszönt (ismerjük amúgy egymást)
Másik eset: köszönök egy ismerős csajnak és ő is köszön de rám se néz, sőt majdnem elnevette magát, alig bírta visszatartani. Lehet h nem rajtam nevetett csak a barátnője mondott neki vmit.
19/F
ez velem is így van néha:$
gondolom h tetszel neki v iesmi :D
18/F
1. Mivel ismeritek egymást, a csaj várta, hogy ráköszönj, mert azt remélte, nem vagy paraszt és tudod, hogy neked illik előre köszönni.
2. Lehet, hogy épp egy beszélgetés közben találkoztatok és tényleg a barátnője mondott valami vicceset... ezen agyalni...
Én is kérdeznék: Te tényleg ennyire hülye vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!