Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Most én vagyok üldözési mániás?

Most én vagyok üldözési mániás?

Figyelt kérdés
Van egy közös kertünk, de én utálok oda kimenni, mert mindenki ott járkál, bámul, ha meglát, kötelességének érzi, h hozzám szóljon és udvariassági beszélgetéseket kell folytatnom, amit utálok. Ugyanakkor mindig jönnek nekem, h üljek ki nyugodtan.
2011. márc. 30. 16:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Ki az a mindenki?

Számomra nem elégvilágos a kérdésed...

2011. márc. 30. 16:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Kedvesek akarnak lenni veled. Ez normális részükről. Ha te nem bírod az embereket, akkor udvariasan mondd azt, hogy köszönöd, de más dolgod van, és bemész, de ne bánts meg senkit.
2011. márc. 30. 16:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Inkább antiszociális, és szociális fóbiás vagy.
2011. márc. 30. 16:53
 4/6 A kérdező kommentje:
3.! Az biztos nem. Imádom a társaságot, csak azt, amit én választok, nem azt, ami kényszer. Párom családjáról van szó és nem velük lakunk, csak a kert közös. Az igatlanért fizettünk.
2011. márc. 30. 17:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Nálunk ugyan ez van, csak nem rokonok a szomszédok. Teregetni sem tudok úgy, hogy ne kérdeznék meg mit csinálok, v ne köszönne rám vki. Szívesen beszélgetek velük, de elől kint az utcán, mert azt én döntöm el, mikor megyek ki, de hátul is örökké felbukkan vki. Tegnap a férjem a kertben volt, a szomszéd hátratett kézzel kiállt és nézte. Jó , hogy idegesít.
2011. márc. 31. 13:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Naugye..
2011. márc. 31. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!