Melyik jellemző rád inkább?
válaszd ki, hogy az alábbiak közül melyikkel értesz egyet:
A) a kutyákat jobban szeretem, mint a macskákat
B) a macskákat jobban szeretem, mint a kutyákat
C) egyformán szeretem a kutyákat és a macskákat
D) nem szeretem sem a kutyákat, sem a macskákat
válaszd ki, hogy melyik jellemző rád inkább:
1) társaságkedvelő személyiség vagyok
2) inkább magamnak való személyiség vagyok
Kérlek, hogy egy betűvel és egy számmal válaszolj!
Gondolom valami felmérés részese leszek,ha írok egy választ..:)
Nem tudom,nem olvastam el a válaszokat,csak a kérdést. Vannak teszek melyek azt mutatják,hogy akik a macskákat szeretik jobban maguknak való személyek,akik a kutyákat azok pedig jobban társasági lények.Mert,hogy elvileg amilyen az ember háziállata,olyan maga is.(macska- leszar mindenkit és magára gondol,kutya- hát egyértelmű..:) )
De szerintem ez butaság.Bár valóban van az ismerőseim között olyan személy aki a macskákat imádja,bálványozza és valóban nagyon durván magának való ember,de például én is szeretem a macskákat és egyedül megőrülnék a nagyvilágba..:)
Na dehogy a kérdésedre válaszoljak:
Anno a kutyákat szerettem jobban,gyűlöltem a macskákat mert azt gondoltam ,hogy önző kis "dögök"...:)
De szerencsére úgy hozta a sors,hogy egy kóborcicát befogadtunk és úgy megkedveltem,hogy azóta már volt 3 macskánk is (jelenleg 2 van) és űberjófejek..:)
Szóval jelenleg c 2 ( a kisebb társaságokat szeretem,de sztem ink magamnakvaló vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!