Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van az, hogy nem tudom...

Miért van az, hogy nem tudom mitől van rossz kedvem?

Figyelt kérdés
tavaly depressziós voltam.. mostanra már jól vagyok hála a barátaimnak de most is van olyan h rossz kedvem és tiszta depis hangulatom lesz, de nem tudok szólni senkinek se hiába mondják h szóljak és segítenek ha egyszerűen nem tudom az okot h miért vagyok rosszul. :( és ez nagyon rossz.. :(
2009. nov. 9. 19:32
 1/7 anonim ***** válasza:
a rosszkedvnek nem feltétlenül van kiváltó oka, elég, ha nem történik semmi jó. a sehogy levés az tulajdonképpen rosszul levés.
2009. nov. 9. 19:41
 2/7 A kérdező kommentje:
de van olyan mikor ez a rosszkedv már azt a határt súrolja mint ami akkor volt amikor depressziós voltam.. ami azért elég durva.. feltéve h az okot sem tudom :S
2009. nov. 9. 19:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

a depresszió nem múlik el csak azért mert ma beszedsz 2-3 tablettát és jó kedved lesz, holnap attól még elő jöhet...

remélem érted:)

nekem is van 1-2 keményen depressziós ismerősöm, igyekszem is segíteni neki, a beszélgetés mindig jót tesz nekik, fura de engem ha rossz a kedvem és nincs más akkor az is fel tud vidítani ha másnak akinek rossz kedve van őt felvidítom kicsit 18/f

2009. nov. 9. 20:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert még nem ismered magad eléggé. Amint feltárod magad előtt az érzéseidet, nyomban tudni fogd, hogy mitől van rossz kedved és aztán később arra is rájössz, hogyan védd ki. Mindenesetre keress magadnak kicsi, teljesíthető célokat, hogy sikerélményeid legyenek. Ehhez is önismeret szükséges, hogy se túl egyszerű, se túl bonyolult célt ne tűzz ki, hanem pont olyant, amit teljesíteni tudsz. Hajrá!
2009. nov. 10. 12:17
 5/7 anonim ***** válasza:

őszi téli depresszió! van ilyen.

Én is így voltam, aztán tavaj nem voltam depis, mert átfüveztem a depis korszakot :)

2009. nov. 11. 09:54
 6/7 anonim ***** válasza:
A depi 2 évig elhuzothat keres egy dokit, vagy szórakoz minél többet, mozogj, szegy vitamint.
2009. nov. 14. 00:25
 7/7 anonim ***** válasza:

ez nem mulik el ripsz-ropsz

ezzel foglalkozni kell ,dolgozni rajta.

keresni olyan elfoglaltságokat ami segit kijönni a helyzetből és minden egyes alkalommal.

Nem belemélyülni.

Tudom nekem is van iylen időszakom

lehet az beszélgetés ,szorakozás,tv-zés ,olvasás,bármi csak tereld el a figyelmed és elmulik a rossz hangulat

vagy ha a mélyére akarsz menni akkor ajánlom a kineziologiát

nekem bejött

2009. nov. 15. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!