Folyton rossz kedvem van. Semmi se érdekel. Mit tegyek?
Mindig rossz kedvem van, pedig pont most van itt a szünet :S
Nem tudom hogy mit csináljak. Ha valakinek van valamilyen ötlete hogy mitől érezném magam jobban, az kérem írja le!
én a tanulást bármi módon próbálom megúszni, mert szünetben tutira nem fogok tanulni
fogalmam sincs hányadikos vagy, de tervezz. tervezd meg, hogy hová szeretnél majd menni ha végeztél ezzel a sulival, nézz utána milyen sulik vannak
amúgy pedig nézz filmeket, vagy sorozatot a neten amit szeretnél megnézni, vagy hallgass zenét ha még nem unod
Rendben, megpróbálom :)
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Szerintem először is a rossz kedv okára kéne rájönni és hogy mi miatt nem érdekel semmi. gyerekkorod? vagy nincsenek barátaid?
Szerintem a legfontosabb az életben saját magadat megismerni. Hát kezd ezzel!
SPORTOLJ! a futás, de bármilyen más sport nem csak vissza adja az élet kedvedet, de emellett önbizalmat és persze a külsőd is megváltozik ;)
VAGY segíts másokon (önkéntes munka) ha nem embereken akarsz,akkor állatokon is lehet vagy környezeteden!
Ismerd meg magadat ezek által is! Tűz ki célokat, tud meg miben vagy jó vagy mi érdekel!
TANULJ, OLVAS!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!