Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az ismerőseitek között van...

Az ismerőseitek között van olyan aki lenéz titeket és amikor csak teheti rosszindulatú megjegyzéseket tesz? Hogyan kezelitek?

Figyelt kérdés

Nekem ilyen a gépjárművezető oktatom. 4 hónapja nincs munkám, ez magában is kikészít. Minden óra után nulla önbizalommal térek haza. Állandóan kiabál, sérteget, sőt még a nevemen sem szólít, mindig valahogy másképp, pl fiú, haver, öcsi. Látom rajta, hogy lenéz, már-már megvet, de én soha nem mondtam neki egy rossz szót, talán mert zöld vagyok vezetésből, az átlagosnál nehezebben érzek rá a dolgokra.

Oktatót sajnos nem válthatok komplikáltabb okok miatt. Eddig tűrtem, soha nem szóltam semmit, de már semmi kedvem sincs a vezetéshez...csak a pénzt sajnálom amit kifizettem.

2013. okt. 8. 12:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem nincs. És elég jól kezelem. :)
2013. okt. 8. 13:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Én a helyedben nem hagynám, hogy leugasson... Mivel jobb ő? Hogy tud vezetni egy autót? No meg én meg a magamfajták tartjuk el, akkor mégis milyen jogon ugat le? Én biztosan nem hagynám ezt. Környezetemben talán egy ember aki nagyon néha kóstolgat, de akkor nem foglalkozok vele, vagy én is lenéző vagyok vele és talál más elfoglaltságot.
2013. okt. 8. 14:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Másokkal is ilyen az oktató vagy csak veled? Ha másokkal is, akkor ne foglalkozz vele, me vedd magadra, egy tulok, aki így viselkedik, ennyi észt osztottak neki. Szerintem ne tűrj semmiképp! Egyrészt TE fizetsz neki, hogy tanítson. Ha nem fizetsz, akkor fizet neki más, de értsd, hogy te fizetted meg az ő munkáját, ezért pedig ha nem tetszik a módszer, akkor másnak fizetsz. Olvasom, hogy nem akarsz oktatót váltani, de attól még próbálj meg kiállni magadért. Ne hagyd, hogy ennyire megtaposson, ha nem a neveden szólít, akkor szólj neki vissza, hogy van neved is, tudja, ami után be szokta írni, hogy fizetve az óra, amit végigüvölt. Jó, a vége már csak adalék, de azt, hogy van neved, azért adták, hogy azon szólítsanak, az még belefér. Állj ki apránként magadért, mert ha csak gyűlik folyamatosan benned a sok sérelem, akkor vagy te fogsz megkattanni és egy keserű, bizalmatlan ember leszel vagy elborul az agyad és egyszer csak kitörik belőled valami felgyülemlett vérbosszú :)
2013. okt. 8. 14:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát én már biztos elküldtem volna melegebb éghajlatra ha így viselkedik velem ,pedig nem könnyű felidegesíteni ,de nehogy már ő viselkedjen velem úgy mint egy tajparaszt ha már fizetek neki.

Állj ki magadért és szóljál ,hogy ha akarja azt a róhat pénzét akkor viselkedjen is úgy ,vagy pedig takarodjon a francba

2013. okt. 8. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!