Az ismerőseitek között van olyan aki lenéz titeket és amikor csak teheti rosszindulatú megjegyzéseket tesz? Hogyan kezelitek?
Nekem ilyen a gépjárművezető oktatom. 4 hónapja nincs munkám, ez magában is kikészít. Minden óra után nulla önbizalommal térek haza. Állandóan kiabál, sérteget, sőt még a nevemen sem szólít, mindig valahogy másképp, pl fiú, haver, öcsi. Látom rajta, hogy lenéz, már-már megvet, de én soha nem mondtam neki egy rossz szót, talán mert zöld vagyok vezetésből, az átlagosnál nehezebben érzek rá a dolgokra.
Oktatót sajnos nem válthatok komplikáltabb okok miatt. Eddig tűrtem, soha nem szóltam semmit, de már semmi kedvem sincs a vezetéshez...csak a pénzt sajnálom amit kifizettem.
Hát én már biztos elküldtem volna melegebb éghajlatra ha így viselkedik velem ,pedig nem könnyű felidegesíteni ,de nehogy már ő viselkedjen velem úgy mint egy tajparaszt ha már fizetek neki.
Állj ki magadért és szóljál ,hogy ha akarja azt a róhat pénzét akkor viselkedjen is úgy ,vagy pedig takarodjon a francba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!