Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Személyiségfejlesztés hogyan,...

Személyiségfejlesztés hogyan, hol, kivel? A Mannhertz féle ér valamit?

Figyelt kérdés

Úgy néz,hogy a személyiségem igencsak fejlesztésre szorul.

No meg az életem !

Érnek ezek a tanfolyamok,hírlevelek,tréningek,oktatások valamit? Vagy ezek is csak bizonyos embereknek hasznosak és a megcsömörlötteknek már nem segítenek?

Neki mi hozhat eredményt?

2013. okt. 4. 10:50
 1/3 Vörösnefelejcs ***** válasza:

Valamit érnek. Az első, amit tutira megtudsz vagy végre elhiszel, hogy "más is". Aztán sok tapasztalatot szerzel.

Ha viszont nincs rá pénzed, időd, akkor se csüggedj, nagyon sok jó könyv van a témában. Ha tucc angol, akkor a neten is hemzsegnek a cikkek, könyvek.

Van egy magyar oldal, az abbcenter.com, ahol nagyon sok pszichológiai témájú könyv letölthető vagy olvasható.

Konkrétabb dolgok nélkül ennyit tudok mondani. Ja. A Mannhertz-ről még nem hallottam...

2013. okt. 4. 19:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Egzisztenciális csoportpszichoterápiát ajánlanám, ha lenne ilyen. De mindenképpen valamiféle csoportterápia a legjobb! Ilyet keress. Ezen kívül olvass. Például Yalom könyveit.
2013. okt. 6. 12:12
 3/3 Goldie74 válasza:

[link]

itt nézzél körbe légyszíves és keress engem,Mariann vagyok.

2014. márc. 4. 17:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!