Ha az életed múlna rajta, képes lennél levágni a saját lábad?
Figyelt kérdés
Mondjuk ha beszorult az egyik lábad valahova, egy kietlen, várostól távoli helyen és lenne módod rá, hogy levágd egy kézifűrésszel.
Inkább várnál és reménykednél, hogy arra jár valaki, vagy levágnád, hogy segítségért indulhass fél lábbal?
2013. szept. 30. 00:27
41/76 anonim válasza:
127óra?
abban volt ilyesmi bár ott a keze :D
42/76 kismutyesz_ válasza:
Az ilyen kérdésekre bezzeg értelmes válaszok érkeznek. Vagy ez azért van, mert vasárnap volt tegnap?
43/76 A kérdező kommentje:
Már 4-en emlegettétek azt a filmet, de azt sem láttam... Viszont meg sem fogom nézni, nem az én stílusom.
2013. szept. 30. 01:06
44/76 anonim válasza:
Az egy borzasztó film,ráadásul igaz történtek alapján készült.
45/76 anonim válasza:
annyi része van h matinét lehetne rendezni belőle.
46/76 anonim válasza:
felhívnám a mentőket,hogy mi van velem,kb itt meg itt vagyok segítség.
aztán csak megtalálnának pár nap alatt,addig meg kihúzom besz-arva behugyozva is.
47/76 A kérdező kommentje:
46-os: Na és ha nincs térerő? :)
Egyébként most kedvem támadt a Fűrészhez... az első rész mennyire durva? :D
2013. szept. 30. 01:20
49/76 anonim válasza:
Az első nem olyan nagy szám..
A második a legjobb a 6 részből, legalábbis nekem az jött be a legjobban.
50/76 Intoxcation válasza:
Én ehhez mindig úgy álltam hozzá, hogy az életet élvezni kell. Ugyanígy vagyok a vaksággal, süketséggel, valamilyen rokkantságról: inkább a halál, mint a szenvedés. Ha ilyen helyzetben lennék, a bicskával valószìnûleg a torkon vágnám el. Nem vagyok se emós, sr öngyilkos merénylô, egyszerûen ez a gondolkodásmódom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!