Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha az életed múlna rajta,...

Ha az életed múlna rajta, képes lennél levágni a saját lábad?

Figyelt kérdés

Mondjuk ha beszorult az egyik lábad valahova, egy kietlen, várostól távoli helyen és lenne módod rá, hogy levágd egy kézifűrésszel.

Inkább várnál és reménykednél, hogy arra jár valaki, vagy levágnád, hogy segítségért indulhass fél lábbal?

2013. szept. 30. 00:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/76 anonim ***** válasza:

Ez szerelem szex kategória úgyhogy a seggedbe szorult a kezed tökéletes kérdés lenne ide viszont a te kérdésed az egészségügy kategóriába való.

Elmondanák hogy hány perc alatt véreznél el,és rájönnél hogy már halott vagy így is úgy is.

2013. szept. 30. 00:46
 32/76 A kérdező kommentje:
Hát, így legalább odaadhatod neki karácsonyra becsomagolva :)
2013. szept. 30. 00:46
 33/76 anonim ***** válasza:

Ritka, nagyon ritka az olyan ember, aki meg bírja őrizni ilyenkor a józan ítélőképességét!

Nekem kapásból az is nehezemre esett anno, hogy felkeljek másnap korán reggel, hogy készüljek a vizsgámra. Pedig előző este nagyon felspanolva, reményekkel telve tértem nyugovóra. Aztán elhajítottam az órát, mikor próbált felriasztani.

- ez nem így megy. messzire raktamn és kettő óra

2013. szept. 30. 00:48
 34/76 anonim ***** válasza:
Az egészben a legrosszabb az, hogy egy túrához nem csomagolnál kézifűrészt, legfeljebb egy bicskával vagy valamilyen túlélőkéssel tudnál dolgozni. Hátha azt vittél.
2013. szept. 30. 00:49
 35/76 anonim válasza:
80%
hmm el is küldöm a kalocsai ördögnek a levágott lábaim :D
2013. szept. 30. 00:50
 36/76 A kérdező kommentje:

34-es: Van, aki túrázás közben fát is lop az erdőből :DD

De amúgy meglehet.

2013. szept. 30. 00:50
 37/76 anonim ***** válasza:

Amúgy a disznók maradjanak csak a makknál :D

De elvileg az izületnél könnyedén le lehet választani a végtagokat, még fűrész sem kell hozzá.

Apám hentes, aztán mikor kicsi voltam mindig vitt magával disznó vágásokra, meg hasonló hétvégi programokra :DD

Ott könnyedén ment a sonka leválasztás :DD

2013. szept. 30. 00:53
 38/76 anonim ***** válasza:
Én így azt mondanám, h nem de szerintem ezt csak akkor tudhatja az ember, ha ilyen helyzetbe kerül. Van is egyébként erről egy film (127 óra a címe, asszem). Na ott ha jól tudom vmi bicskával vágja le a karját meg eltördeli a csontját :S
2013. szept. 30. 00:57
 39/76 anonim ***** válasza:
A probléma ezzel csak az, hogy miután az ember levágta a saját lábát, nem hiszem hogy olyan állatpotban van, hogy vidáman kisétáljon az erdőből és élje tovább életét. Akkor meg nem mindegy? Beszorultlábbal halok meg, vagy elvérzek? Eleve nem tudna eszméleténél maradni az ember a művelet közben, hogy befejezze saját magának...
2013. szept. 30. 00:58
 40/76 A kérdező kommentje:

39-es: Írtam, hogy "segítségért indulhass..." Nem írtam sehol, hogy te fél lábbal vissza fogsz menni kitudja hány kilométert a városig.

Ha meg már be vagy szorulva, akkor vagy meghalsz ott, vagy megpróbálod és legalább egy forgalmasabb részéig az erdőnek (pl. kirándulóút) eljutsz, hátha jár arra valaki.

2013. szept. 30. 01:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!