Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hé Skinhead-ek ti szoktatok...

Hé Skinhead-ek ti szoktatok füvezni? De csak őszintén.

Figyelt kérdés
2009. nov. 7. 17:29
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
22%

Ha füveznének, akkor nem lennének ilyen erőszakosak és nem vernének mindenkit össze az utcán aki nem skinhead, ezek isznak, attól lesznek antiszociálisak. Amúgy nem is méltóak a fűhöz. A szkín kín.

Smoke weed everyday. Peace and Love. :)

2010. jan. 31. 12:59
 32/36 anonim ***** válasza:
Egy igazi skinhead nem szív, nem úgy mint a divat skinheadek mert sajnos ilyenek is vannak.
2010. febr. 22. 21:32
 33/36 anonim válasza:
NEM! szívják csak a cigányok meg a többi...
2010. márc. 27. 14:43
 34/36 anonim válasza:
Szívják azt a niggerek, és a hülyegyerekek! Soha életemben nem próbáltam meg. Nem is fogom. Elöbb iszok meg 4 liter sört. :D
2010. júl. 23. 12:42
 35/36 anonim ***** válasza:
na azert csak gyorsan tisztazni kellene valamit,en skinhead vagyok es nem tudom feletek hogy megy de mi a divatot es szet verjuk,mindenki gondol rolunk mait akar,mi leszarjuk nem tartozunk magyarazattal senkinek foleg nem fuves,szakados lepraknak!akkor csak egyszerubben mondom h megertsetek:minenki mas helyzetbol skinhead es megis ugyanabbol,tobnyire a mai skinheadek vagy divatok vagy tenyleg skinheadek skinhead elvekkel de a legfobb cel h megvedjuk a hazankat!!!igen most meg sokmindneki kopasz,de majd ha vege a harcoknak akkor sokan hajat novesztenek h normalis eroszak mentes eletet eljenek!de addig si erre szukseg van!elmagyarazom!gondolj bele:ha mi nem lennenk,nem birnal fuvezni mert mindet elszivnak a ciganyok!igy is sokat szivnak el de ha mi meg ennyire se gatolnank oket akkor mar nem lenne magyar magayrorszagon!!!szoval mivelunk jobb nem basz*akodni,mert a vegso celert barmit!Oi Oi Oi!!!
2010. aug. 17. 05:05
 36/36 szvitek99 válasza:
én skin vagyok de nem szoktam. igaz 12 vagyok. XD
2012. febr. 9. 17:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!