Hé Skinhead-ek ti szoktatok füvezni? De csak őszintén.
Figyelt kérdés
2009. nov. 7. 17:29
11/36 anonim válasza:
Jaja, úgy értettem, hogy nigger szokás!
12/36 anonim válasza:
Ti meg élősködtök rajtunk, mint a piócák.
13/36 anonim válasza:
Hogyhogy "ti"?
Láttam olyan videót is, ahol egy ártatlan öregembert ütöttek/rúgtak skinhead-ek. :/
Ha már tényleg arról van szó, hogy azoknak nincs helye köztetek ki lop/csal stb., akkor azokba kössetek bele, ne akármilyen rendes emberbe.
[Nem állítom, hogy pl. te/ti olyanok vagytok, de vannak olyanok is, ez azoknak szólt.]
14/36 A kérdező kommentje:
Akkor gondolom a rap zenét is semmibe nézitek. És mi van Fankadelivel?
2009. nov. 8. 10:02
15/36 anonim válasza:
Hagyjad már . Ezek csak sátánista szarokat hallgatnak.
16/36 anonim válasza:
menjé a jó anyádba. megvan a saját stílusunk aki nem bír minket szarjon le. mi is leszarunk titeket. nem füzeünk. aki füzezik nem skinhead.
17/36 anonim válasza:
Én például előbb füveztem,és csak utána lettem skinhead és néha szoktam, igaz a többiek nem csipázzák.
18/36 anonim válasza:
(utolsó vagyok)
mondjuk még nem is próbálták.
amúgy szerintem nem kell ezt ennyire felfújni
19/36 anonim válasza:
A Rap-nek nem sok köze van a fűhőz szerintem attól még h sok bugris csinálja... am meg nem kell elhinni mindent a videókból... tény h vannak köztünk is állatok akik nem jobbak mint a cigányok h neki mennek ártatlan embernek is de a többség nem ilyen csak ezeket rakják bele a hírekbe meg a videókba amit te elhiszel h mind ilyen és te is általánosítasz... szóval ezek szerint te se vagy jobb mint mi, én bevallom skinhead vagyok nem volt még ok nélkül balhém nem rúgom le a cigányt h ha beül mellém a buszon és nem basztat nem rúgom fel a zsidót se a niggert nem szólok be nekik amíg nem csinálnak olyat amit nem nézek jó szemmel amíg civilizáltan asszimilálódik addig nem megyek neki nem mondom h nincs vele bajom de nem fogok bántani...
20/36 anonim válasza:
egytértek az elöttem szólóval. nem vagyunk olyan agresszívek. max a stílus azt mutatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!