Iszonyatosan utálom a cigányokat. Mit lehetne ez ellen tenni?
Üdv! Én egy 23 éves magyar fiatalember vagyok. A szüleim egyáltalán nem tekinthetőek rasszistáknak, számukra ugyanis csak jó és rossz ember van, s hát ennélfogva kizárt dolog, hogy belém lenne nevelve a gyűlölet, amit a cigányok iránt érzek.
De mégis. . . ha csak meglátok egy cigány embert, pláne egy férfit, harag és düh kerít hatalmába, aminek nem igazán tudom az okát. Irritáló hatást gyakorol rám már a látványuk is. A helyzet egy idő után tovább romlott, mert már nem csak a cigányokat utálom, hanem azon magyar vagy más nemzetiségű embereket is, akiknek a beszédstílusában, viselkedésükben cigány jegyeket vélek felfedezni.
Istenigazából soha nem történt velem olyan dolog, ami megmagyarázhatná ezt az utálatot. Ha valaki megkérdezné tőlem, hogy mire fel ez az ellenszenv, alighanem a pocsék magatartásukkal, a bűnözői hajlamosságukkal, a kizárólag maguknak köszönhető életkörülményeikkel, a higiénia hiányosságaikkal, valamint az iskolázatlanságukkal takaródznék. És az a legrosszabb az egészben, hogy a lelkem mélyén én magam nem is érzem azt, hogy bűn utálni a cigányokat. Mintha csak egy rossz és elbagatellizálható emberi tulajdonságom lenne. Mit gondoltok erről?
Tudom, régi már a kérdés, de azért válaszolok.😂 Tapasztalat alapján nyugodt szívvel jelentem ki, hogy én is utálom őket. Pár példa:
- Szembe szomszédunkban cigányok élnek vagy tízen. Egyik évben kb rendszeresen jártak ki hozzájuk a rendőrök. Hangos zene hallgatás és lopások miatt többek között. Egyszer át is jöttek hozzánk csapatostul részegen és ráhasaltak a csengőre (nyilván nem mertünk ajtót nyitni). Ugyan ezek a cigányok gyakran beszólnak az utcán, mikor elmegyek mellettük. Pl hogy "megdugnálak".
- Buszpályaudvar. 5 fős cigány csapat, köztük egy kb 10 év körüli gyerek. Cigizett + embereknek beszólt mindenfélét. A társai röhögtek.
- Volt szerencsénk Miskolcon járni. Kb 2 perce sétálhattunk az utcán, amikor leszólított minket valami cigány csávó. Szó nélkül mentünk tovább. Boltban előttünk és mögöttünk is álltak a kasszánál, mind cigó. Előttünk egy kb 100 kilós gyerek lehetett (12 éves ha volt kb) és az apja. Mind a kettőnek kint a hájas valaga a nadrágból. Vették a méreg drága Nike cipőt (de hogy miből????).
- Sokszor nézzük otthon a híradót, elég gyakori a gyilkosság, verekedések vagy az erőszak a hírek között. Ha ilyen jön, mindig kijelentjük, hogy "na ez tuti cigány". És tényleg az. Az esetek 80%-ában. Pont most valamelyik nap volt hír, hogy 3 éves gyereket akart megerőszakolni egy 18 éves. Na hát az is cigó volt. Döbbenet. + Náluk még annak is van hírértéke, ha megszerzi valamelyik a diplomát.
- Legjobb barátnőm (aki magyar) exe egy cigány pasi. Ha a csávó nem kurvázta le napi 3x, akkor 1x se. Borzasztó gusztustalan ember, úgy bánt a saját barátnőjével mint egy kutyával. Teljes depresszióban volt a csaj évekig az állandóan féltékeny, utolsó szemétláda pasija miatt... Szerencsére a csaj azóta összejött egy magyarral, most boldogabb, mint valaha. Unokatestvérem ex férje cigány, kb ugyan ez a sztorijuk.
Összességében egy pozitív tapasztalatom sincs a cigányokkal. Nyilván a magyarok között is van szarházi. Na de ennyi negatív tapasztalatom nincs a magyarokkal kapcsolatosan. Biztos a cigányok között is vannak jó emberek, de hogy eggyel se találkoztam az is biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!