Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Iszonyatosan utálom a cigányok...

Iszonyatosan utálom a cigányokat. Mit lehetne ez ellen tenni?

Figyelt kérdés

Üdv! Én egy 23 éves magyar fiatalember vagyok. A szüleim egyáltalán nem tekinthetőek rasszistáknak, számukra ugyanis csak jó és rossz ember van, s hát ennélfogva kizárt dolog, hogy belém lenne nevelve a gyűlölet, amit a cigányok iránt érzek.

De mégis. . . ha csak meglátok egy cigány embert, pláne egy férfit, harag és düh kerít hatalmába, aminek nem igazán tudom az okát. Irritáló hatást gyakorol rám már a látványuk is. A helyzet egy idő után tovább romlott, mert már nem csak a cigányokat utálom, hanem azon magyar vagy más nemzetiségű embereket is, akiknek a beszédstílusában, viselkedésükben cigány jegyeket vélek felfedezni.

Istenigazából soha nem történt velem olyan dolog, ami megmagyarázhatná ezt az utálatot. Ha valaki megkérdezné tőlem, hogy mire fel ez az ellenszenv, alighanem a pocsék magatartásukkal, a bűnözői hajlamosságukkal, a kizárólag maguknak köszönhető életkörülményeikkel, a higiénia hiányosságaikkal, valamint az iskolázatlanságukkal takaródznék. És az a legrosszabb az egészben, hogy a lelkem mélyén én magam nem is érzem azt, hogy bűn utálni a cigányokat. Mintha csak egy rossz és elbagatellizálható emberi tulajdonságom lenne. Mit gondoltok erről?

2013. szept. 29. 03:50
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ez van amikor egy olyan népcsoporttal kell együtt élni amelyik képtelen a beilleszkedésre, mert a "kulturájukhoz" tartozik a primitívség. Ugyanezt tapasztalják Nyugat-Európában a muszlimokkal, négerekkel is. Nekünk a gypsyk jutottak, és akárki akármit mond furcsa módon a történelem során egyik más népcsoporttal sem volt ilyen gondunk. Egyébként én a zsigeri gyűlöletet elítélem, csakis ismeretek és tapasztalatok alapján tudok utálni valakit, de sajnos a gypsykkel kapcsolatban már olyan mértékű a negatív tapasztalat a társadalomban, hogy nem lehet őket gyanú nélkül szemlélni.
2021. szept. 22. 22:43
 22/28 anonim ***** válasza:
90%
Nálam jobban biztos nem rühelled, az összeset ki kéne irtani. Normális cigány nincs, max van, amelyik tovább tudja az álarcot hordani, de annál nagyobb rohadék.
2022. jan. 31. 23:56
 23/28 Cigány irtó válasza:
91%
Szerintem el kellene őket égetni. Az összessel csak baj van.
2022. febr. 14. 11:31
 24/28 anonim válasza:
100%

Tudom, régi már a kérdés, de azért válaszolok.😂 Tapasztalat alapján nyugodt szívvel jelentem ki, hogy én is utálom őket. Pár példa:

- Szembe szomszédunkban cigányok élnek vagy tízen. Egyik évben kb rendszeresen jártak ki hozzájuk a rendőrök. Hangos zene hallgatás és lopások miatt többek között. Egyszer át is jöttek hozzánk csapatostul részegen és ráhasaltak a csengőre (nyilván nem mertünk ajtót nyitni). Ugyan ezek a cigányok gyakran beszólnak az utcán, mikor elmegyek mellettük. Pl hogy "megdugnálak".

- Buszpályaudvar. 5 fős cigány csapat, köztük egy kb 10 év körüli gyerek. Cigizett + embereknek beszólt mindenfélét. A társai röhögtek.

- Volt szerencsénk Miskolcon járni. Kb 2 perce sétálhattunk az utcán, amikor leszólított minket valami cigány csávó. Szó nélkül mentünk tovább. Boltban előttünk és mögöttünk is álltak a kasszánál, mind cigó. Előttünk egy kb 100 kilós gyerek lehetett (12 éves ha volt kb) és az apja. Mind a kettőnek kint a hájas valaga a nadrágból. Vették a méreg drága Nike cipőt (de hogy miből????).

- Sokszor nézzük otthon a híradót, elég gyakori a gyilkosság, verekedések vagy az erőszak a hírek között. Ha ilyen jön, mindig kijelentjük, hogy "na ez tuti cigány". És tényleg az. Az esetek 80%-ában. Pont most valamelyik nap volt hír, hogy 3 éves gyereket akart megerőszakolni egy 18 éves. Na hát az is cigó volt. Döbbenet. + Náluk még annak is van hírértéke, ha megszerzi valamelyik a diplomát.

- Legjobb barátnőm (aki magyar) exe egy cigány pasi. Ha a csávó nem kurvázta le napi 3x, akkor 1x se. Borzasztó gusztustalan ember, úgy bánt a saját barátnőjével mint egy kutyával. Teljes depresszióban volt a csaj évekig az állandóan féltékeny, utolsó szemétláda pasija miatt... Szerencsére a csaj azóta összejött egy magyarral, most boldogabb, mint valaha. Unokatestvérem ex férje cigány, kb ugyan ez a sztorijuk.

Összességében egy pozitív tapasztalatom sincs a cigányokkal. Nyilván a magyarok között is van szarházi. Na de ennyi negatív tapasztalatom nincs a magyarokkal kapcsolatosan. Biztos a cigányok között is vannak jó emberek, de hogy eggyel se találkoztam az is biztos.

2022. aug. 26. 18:54
 25/28 anonim válasza:
100%
ha nem élnének ez a probléma sem létezne
2022. nov. 23. 10:10
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha a médiában azt mondják be, hogy két "társaság" vagy két "család" összeverekedett, akkor biztos, hogy megint a cigányok balhéztak. Szerintem minden normális ember utálja őket.
2022. nov. 26. 10:45
 27/28 anonim válasza:
0%
Náci vagy
2023. jan. 23. 17:43
 28/28 anonim válasza:
100%
Én erre csak annyit mondok, hogy van ismerőseim között egy magyar házaspár, akiknek van egy saját gyerekük, mellé örökbe fogadtak egy cigány babát. Mind a két gyereket egyformán szeretetben nevelték fel és mindent megadtak nekik, nagyon jó szülők. A saját gyerekükkel soha semmi gond nem volt, felnőtt korára sok mindent elért. De az örökbe fogadott cigány gyerekkel egyszerűen nem bírtak, nem tanult, lopott, csalt, ivott, röviden egy suttyó lett belőle. Pedig tökéletesen ugyan azt a nevelést kapta mind a két gyerek. Egyszerűen a cigányokba van kódolva ez a dolog, a génjeikben van, hogy ilyenek legyenek. Tudomásom szerint már nem is tartja a szüleivel a kapcsolatot, saját akaratából. Erről ennyit..nekem ennyi elég is ahhoz, hogy rühelljem őket.
2023. jan. 23. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!