Miért csaltam meg álmomban a páromat?
Nagyon szeretem őt, sose csalnám meg, még részegen se.
Már másodjára álmodom azt hogy valakivel szexelek, és közbe rádöbbenek hogy hát nekem van barátom, úgy érzem egy világ dől bennem össze, elkezdem magam szidni, hogy hogy lehetek ilyen, hogy pont Őt csalom meg, aki a legjobb hozzám, aki egyáltalán nem érdemli meg.
Nekemis ugyanez volt, szinte minden éjjel azt álmodtam, hogy megcsalom és borzasztó volt. Nem hiszem, hogy van jelentése főleg mivel, ahogy te is írtad nagyon szereted :)
(mondjuk nekem akkor múltak el mikor szakítottunk ^^" de szerintem te szerencsésebb leszel :))
Szia. Ilyen velem is volt, és lelkiismeretfurdalásom is lett tőle, de ez alaptalan. Nem mi határozzuk meg az álmainkat. Elgondolkoztam rajta, van-e valóságalapja, és megbeszéltem a párommal is, vicces lett, oldódott a feszültségem.
Az utolsó mondatodhoz... miért ne csalhatnád meg azt aki a legjobban szeret? Nem azért csalsz, hogy neki bánatot szerezz, hanem hogy magadnak örömet. Az, hogy szeretnek, nem sokat ér, ha te nem szeretsz. :)
De remélem ez kölcsönös nálatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!