Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit jelent, ha álmomban...

Mit jelent, ha álmomban bekövetkezik az, amitől amúgy tartok?

Figyelt kérdés
2011. jún. 24. 19:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az nem jelent semmit, csak azt, hogy nagyon félsz tőle, ezért álmodban éled át. elég rémisztő, de ne gondolj rosszra.
2011. jún. 24. 19:55
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy irtál, de egyébként nem ilyen durva dologra kell gondolni.
2011. jún. 24. 20:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Az elsőnek igaza van. Mivel tartasz tőle, erre gondolsz (tudat alatt is benned van), és mint az köztudott, gyakran megesik, hogy a gondolatairól álmodik az ember... és ez történt veled is.
2011. jún. 24. 20:35
 4/7 anonim ***** válasza:

Én megálmodtam előre, hogy mi fog történni.

Egy hónapja azt álmodom kb. 3-4 naponta, hogy rám bíznak egy kisbabát felnevelni és amikor elaludt betakartam és megfulladt. Ilyenkor mindig felkelek és amikor vissza alszok jön az, hogy rengeteg kisgyerekre kell vigyáznom, kint az udvaron (télen) és észre veszem hogy a legkisebb gyerek kb 2 éves eltűnik befutok a házba és a wc magától húzza le a gyereket, és beragad a lefolyóba de a víztől megfullad és mindig addigra fullad meg mire pont oda érek hozzá. ÉS ezt van, hogy 1 éjszaka alatt 3-4x újra álmodom.

Tudod.. imádom a gyerekeket, kb 1 éve megkérdeztem az anyukámat, hogy akarnak-e még kisbabát... A válasz az volt, hogy soha többé nem akar szülni. Én nagyon szomorú voltam,

Nos édesanyám bejelentette, hogy 2,5 hónapos terhes és elveteti.

Szóval van egy testvérem, de megfogják ölni és ez ellen tenni sem tudok. Biológián a terhesség szakaszaiból vizsgáztam, szóval hetekre lebontva tudom, hogy mikor mi fejlődik ki. És az a baba amikor lesz az abortusz már érezni és hallani fogja, hogy megölik és nem szeretik.

Van 1 kistestvérem, aki sose fog megszületni és megszakad a szívem. És előre megálmodtam.

2011. jún. 25. 22:56
 5/7 A kérdező kommentje:

Jézusom! Nagyon sajnálom.De anyud miért veteti el? Csak azért mert nem akar még egy gyereket felnevelni, vagy egyéb oka van?

Ha arra képes voltál, hogy gépelj, akkor gondolom, hogy betudnál segíteni, nem?Főleg ha szereted a gyerekeket... :/:(

2011. jún. 26. 12:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem akar több gyereket, örül hogy pár éven belül már én is kirepülök a fészekből. Nincs idege még egy gyerekhez. És ami szinte a legfontosabb nincs rá pénz.
2011. jún. 26. 23:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Vagy,előre megálmodod a rosszat, vagy amit akarsz be fog következni kevés eséllyel, vagy annyira félsz attól amit nem akarsz,hogy bekövetkezzen, hogy megálmodot. A tudatod a tudatallatid belül a tudatodban félsz tőle "rémálom". Egyébként te is tudod írányítani az álmodat.
2013. jún. 21. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!