Szép vagyok? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
öhm.. fiú vagy.. ugye?
amúgy 1-2 kg még elférne rajtad, nagyon csonti fejed van
Önértékelési problémák?
Szerintem nem nézel ki rosszul,de nagy hülyeség volt részedről ezt a kérdés kiírni,mert most mindenki itt fog trollkodni.
4. válaszoló nem tudom, hogy ilyenkor elgondolkodik-e azon, hogy egy emberben milyen érzéseket kavar fel ilyen válaszokkal! Gratulálok, légy büszke magadra, jól megmondtad neki!
Kérdező: szerintem, ha megfogadod az utolsó válaszadó tanácsát, miszerint izmozz és szedj fel 1-2 kilót, nem lenne veled semmi gond. Az arcodból ítélve a hosszabb haj jobban állna. Ennyi az egész, amit én mondani tudok, az, hogy "szép" vagy-e, arra én ne felelnék igennel vagy nemmel konkrétan, már csak azért sem mert fiú vagy és ilyet nem szoktunk mondani rájuk, maximum gyerekekre. :) Mármint szerintem.
Amúgy a külső és a látszat nem minden, a belső értékek sokkal fontosabbak és nálam ez nem sablonos duma, mielőtt bárki mondaná.
Hogy szépvagye azt nemtom
de azt igen, hogy én túl gyáva vagyok, hogy felrakjak egy ilyen kérdést igy képpel(mert a kevés önbizalmamat is lerombolnák)
Arra meg nem is merek gondolni, mi lenne, ha egy ismerősöm is meglátná, és szétkürtölné, hogy én itt és ilyeneket kérdezek.
Köszönöm a lepontozást.Én adtam egy jó tanácsot,hogy csak trollkodni fognak,ilyet ne csinálj többet,de a válaszom 0%-ban hasznos.De az nem baj,hogy néhány válaszoló minden tapintat és együttérzés nélkül döngöli földbe a kérdezőt.Köszi mindenki!
Ui:tudom,hogy kicsinyes dolog ilyesmikkel foglalkozni és nem is tenném,ha tényleg durva dolgot írtam volna,vagy úgy fogalmaztam volna meg.De így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!