Mit tegyek? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Nagyon félénk vagyok azzal, akit nem ismerek, vagy akivel rég találkoztam. Amikor olyan emberrel vagyok akkor alig tudok beszélgetni... Persze akit rendesen ismerek (barátnők, család) azok tudják, hogy nem ilyen vagyok igazából. Mit tehetnék, hogy ne legyek ilyen félénk?2012. dec. 27. 20:35
1/7 anonim válasza:
Szerintem engedd el magad és viccelődj, én is ilyen voltam de megtanultam hogy mindenen nevetni kell és mindig mosolyogni és majd fokozatosan feloldódsz:)
2/7 A kérdező kommentje:
szoktam nevetni, meg mosolyogni is, de valahogy megszólalni nem... próbálok feloldódni, de nem megy.:/
2012. dec. 28. 17:48
4/7 petra666 válasza:
Én is ilyen vagyok.Valami beszélgető "kör" kéne
Ha meg jobban összeismerketsz az illetővel, úgyis feloldótsz.
De attól függ, az is lehet hogy arra van szükséged, hogy valóra váltsd az álmaidat!
5/7 A kérdező kommentje:
Igen, csak olyan rossz, hogy nem tudok egy ismeretlennel lazán elbeszélgetni...:/
Hát ha az a gond, hogy az álmaim nincsenek valóra váltva, akkor szerintem örökké ilyen leszek:D
2012. dec. 29. 23:19
6/7 petra666 válasza:
Mondom, akkor valami beszélgetős "terápia" kéne.
7/7 A kérdező kommentje:
értem, köszi:)
2012. dec. 31. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!