Mit tegyek? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
15 éves lány vagyok.
Mostanság nagyon sok rossz dolog történt velem,de senkinek nem tudom kiönteni a lelkem mert ninc 'igazi barátom'.
Iskola után mindig hazajövök,soha nem megyek este bulizni,zárkózott típus vagyok.
Soha nem mennék magamtól oda egy helyes sráchoz beszélgetni vagy ilyesmi.. Viszont nagy empátiával rendelkezem,de kb 1 éve nem sírtam és mostanság bármin eltudnám sírni magam.. nem tudom mitévő legyek mert néha rámjön az az érzés hogy élni sincs kedvem mert tiszta unalmas vagyok..
Úgy érzem egy srác hiányzik az életemből,egy szerelem!
pszihológus?
15 éves vagy még csak. Ez az összedőlt körülettem a világ érzés ilyenkor természetes. Bulizni ráérsz még, a hiedelemmel ellentétben a te korosztályod jobb esetben még nem jár bulizni (bármennyire is mondják).
A srácokhoz való odamenésről meg: Szerintem a srácnak kell odamennie a nőhöz, nem pedig fordítva ... bár amilyen elcseszettek lettek a férfiak nagy része (ez nem csak a te korosztályodra vonatkozik) , ők nem fognak merni odamenni hozzád, szóval ha minden kötél szakad akkor menj oda.
A pszihológushoz meg nem kell járkálni minden kis probléma miatt, bármennyire is nagy "divat" lett.
Kb. ennyi a véleményem. 19/F
Elsőként, ha rádjön a sírás ne tartsd vissza!! Hadd jöjjön ki. Vonulj félre, ahol senki sem zavar. Ha kisírod magadból a feszültséget, lehet saját magadtól jössz rá a megoldásra.
Én sem szoktam sírni, viszont vannak reggelek, amikor nagyon vidáman ébredek. Olyankor azt kérdi a család, hogy milyen rosszat álmodtam, mert zokogtam álmombam. :)
Előző vagyok: A kérdésre nem válaszoltam
Szerintem legyen valami új hobbid/elfoglaltságod. Pl.: Valami sport vagy egyéb dolog. Ez fel tudja dobni a hétköznapokat. A lényeg az hogy mozdulj ki a napi rutinból, meglásd jobban fogod érezni magad.
Én is 15 vagyok hasonló jellegű 'gondokkal' ha akarod írhatsz privátot :)
amúgy meg szülő, testvér? velük nem tudod megbeszélni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!