Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek hogy végre megbízza...

Mit tegyek hogy végre megbízzak az emberekben?

Figyelt kérdés
Annyira egyedül érzem néha magam:( Nem bízom az emberekben senkiben,mindig arra gondolok hogy úgyis csak átvágnak és utána jót nevetnek rajtam.Szörnyű így élni,próbálom ezt nem kimutatni de úgy érzem hogy már lassan teljesen felemészt belülről:S Mit tegyek hogy újra tudjak bízni?
2009. nov. 6. 20:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Gondolkodj pozitívan:) ez nagyon sok dologra jó megoldás. Gondolj arra hogy nem nevetnek ki és nem vágnak át. Tudom hogy ezt könnyebb mondani, mint neked végrehajtani, de meg kell próbálni. Kezdj el szépen fokozatosan újra bízni az emberekbe. Biztos van olyan barátod akibe régen megbízhattál. Nyugodtan mondd el neki hogy mi bánt és kérj tőle segítséget. Hidd el sikerül:)
2009. nov. 6. 20:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát ez a baj hogy még a barátaimban sem bízok,nincs olyan akinek eltudnám mondai a gondjaimat és segítséget kérjek vagy csak hogy meghallgasson valaki.Itthon érzem magam a legjobban ahol biztonságban érzem magam:S
2009. nov. 6. 20:55
 3/4 anonim ***** válasza:

SZia vegyél fel msn-re megbeszéljük a dolgokat:)

adam001@citromail.hu

2009. nov. 7. 22:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia. Bízz magadban, és akkor másokban is fogsz. Nem papolásként értem, hanem hogyha elhiszed magadról, hogy erős vagy és önálló, akkor akár bánthatnak és átvághatnak is, képes vagy tanulni belőle, és felkelni úgy, hogy több leszel, mint előtte voltál. A bukás benne van a pakliban, de az is, hogy belédcsap a villám odakint, mégis kimész. :) Vezetsz naplót?
2009. nov. 12. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!